רוטב צ'ילה אדום
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם דבש, עגבניות משומרות, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר ספוני ציון של 26%. מתכונים דומים: רוטב צ'ילה אדום דרום-מערבי, רוטב עגבניות צ'ילה ורדה (אקאן מדהים-רוטב), ו רוטב צ'ילה אדום.
הוראות
מחממים את שמן הקנולה בסיר בינוני על אש גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לריכוך, כ -4 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות. מערבבים פנימה את אבקת הצ ' ילה והכמון ומבשלים עוד 30 שניות.
מוסיפים את העגבניות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב, עד לצמצום לעקביות דמוית רוטב, כ-25 דקות.
מעבירים למעבד מזון ומחית (מוסיפים מים במידת הצורך).
מוסיפים את הדבש ועוד מלח ופלפל, במידת הצורך.