רוטב שלוש פטריות עם פרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 1024 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם יין, רוזמרין, פרושוטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה פרושוטו פטריות, פיצה פטריות-פרושוטו, ו סלט תרד עם רוטב פרושוטו חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים קוביות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים עד השחמה קלה מעט פריך, על 18 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
שלב פטריות פורצ ' יני ו 2 כוסות מים רותחים בקערה בינונית; בואו לעמוד עד פטריות רכות, כ 30 דקות. זן, שומר נוזל ספוג. קוצצים פטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים פרושוטו ומבשלים עד קריספ, ערבוב מדי פעם, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
7
העבר למגבות נייר. ממיסים חמאה באותו מחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הוסף פטריות כפתור, פטריות שיטאקה, ובצל למחבת ו sauté עד רך וחום, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים שום, רוזמרין ופטריות פורצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צווארי עוף
צרור תרד טרי (בערך
10
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
11
מוסיפים יין ומרתיחים עד שכמעט כל הנוזל מתאדה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
העברה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
האם קדימה: קוביות לחם, פטריות השריית נוזל, פרושוטו, תערובת פטריות יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים ומאחסנים קוביות לחם בטמפרטורת החדר. מכסים פטריות השריית נוזלים, פרושוטו, ותערובת פטריות בנפרד וצינה.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרושוטו
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
14
מחממים תנור ל 177°. בנדיבות חמאה 13x9x2 אינץ ' אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מערבבים קוביות לחם, 1/2 כוס prosciutto, תערובת פטריות, ו 3/4 בצל ירוק כוס בקערה גדולה; לזרוק להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרושוטו
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
16
להוסיף ביצים; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
17
יוצקים פטריות השריית נוזל לתוך כוס מדידה 2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
18
מוסיפים מספיק מרק עוף להשריית נוזלים כדי למדוד 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
19
מוסיפים תערובת מרק לתערובת הלחם; זורקים למעיל (התערובת תהיה לחה).
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20
להעביר רוטב לצלחת מוכנה.
21
אופים חשופים עד למעלה הוא מעט פריך, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
22
מפזרים עם פרושוטו הנותרים בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פרושוטו
23
* זמין בסעיף התוצרת של סופרמרקטים רבים בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים איטלקיים.