רוטב שמנת שום על חזה עוף
רוטב שמנת שום על חזה עוף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 70 אוהדים. אם יש לך בזיליקום, מרק עוף, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. , שהוא מוצק. נסו חזה עוף ברוטב שום, חזה עוף ברוטב שמנת קפר, ו חזה עוף עם רוטב שמנת פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ושמן קל באח.
חזה עוף העונה עם אורגנו, בזיליקום, מלח ופלפל שחור.
מבשלים את חזה העוף על גריל שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, 5 עד 6 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
ממיסים חמאה עם שמן צמחי בסיר על חום בינוני. לבשל ומערבבים שום בתערובת החמאה עד ריחני, על 2 דקות. מערבבים קמח דרך תערובת החמאה; לבשל ומערבבים עד הקמח משולב, על 1 דקה יותר.
יוצקים שמנת כבדה מרק עוף לתוך הסיר; מערבבים. המשך בישול עד התערובת מתעבה, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים גבינת פרמזן וגבינת שמנת לסיר; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהגבינה מותכת לרוטב, כ -5 דקות.
צלחת חזה עוף. רוטב כפית על העוף.