רוטב תפוחים וברביקיו צלעות גב לתינוק
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם רסק תפוחים, תינוק בחזרה צלעות חזיר, רוטב ברביקיו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו -45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. נסו רוטב תפוחים וברביקיו צלעות גב לתינוק, אפל מזוגג תינוק בחזרה צלעות, ו צלעות גב לתינוק במיזורי עם סלט תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בקערה את רוטב הברביקיו ורוטב התפוחים.
מניחים צלעות על דף גדול של נייר אלומיניום כבד, ומשפשפים מכל הצדדים במלח, פלפל, פלפל קאיין ואבקת שום.
יוצקים רוטב על צלעות לציפוי. חותם צלעות בנייר כסף. משרים במקרר 8 שעות, או למשך הלילה.
מניחים צלעות בנייר כסף על גריל הגריל, ומבשלים 1 שעה.
הסר צלעות מנייר כסף, והניח ישירות על סורג הגריל. ממשיכים לבשל 30 דקות, מתבשלים לעתים קרובות עם הרוטב, עד לסיום הצלעות.