קושיבינוני
מוכן ב24 דק.
מנות4
ציון בריאות5
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רול חביתת טונה: Rotolo di Frittata con Tonno

רול חביתת טונה: Rotolo di Frittata con Tonno
אם יש לכם עלי פטרוזיליה, קמח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 דקות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: Polpettone di tonno (כיכר טונה איטלקית), ספגטי ברוטב טונה ועגבניות (ספגטי אל טונו ופומודורו), ו Tunan ו Ricotta Fritters (Polpette di Tonno e Ricotta).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערת ערבוב קטנה, מערבבים את הביצים ואת הקמח, באמצעות מזלג או להקציף לשבור כל גושים של פרח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
להקציף בקמצוץ נדיב של מלח וחלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים 1 כף שמן זית למחבת חביתה 9 אינץ ' על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מחממים עד שהשמן חם, אבל לא מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מוסיפים 1/4 את תערובת הביצים למחבת ומבשלים את הפריטטה בצד 1 עד שהביצים מבושלות והחלק התחתון הוא חום זהוב. באמצעות מרית, בזהירות להרים את פריטטה מן המחבת בעדינות להניח אותו על קרש חיתוך נקי או משטח עבודה, שמירה על הצד השחום כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
תן לפריטטה להתקרר בזמן שאתה עובד עם הדגים. חזור עם שאר תערובת הביצה, מה שהופך 4 frittatas.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
במחבת קטנה, לחמם את השמן שנותר עד חם אבל לא לעשן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיף את השום, פטרוזיליה, טונה ואנשובי, באמצעות כף עץ, מערבבים בעדינות על חום בינוני גבוה. הטונה והאנשובי יתחילו להתמזג לתערובת דמוית הדבק.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
10
מוסיפים את מיץ הלימון וממשיכים לערבב עד משולב היטב, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
11
הסר מהחום.
12
להפיץ בעדינות את תערובת הטונה על הצד החשוף של פריטטה מקורר, משאיר גבול 1 אינץ ' מסביב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
13
מגלגלים את הפריטטה, דואגים לא לפצח או לפתוח את הפריטטה. לעטוף נייר קלף סביב החביתה מגולגל, ולתת לנוח כמה שעות במקרר. חותכים לתוך סיבובים בגודל ביס, שמירה על נייר קלף בשלמותה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Darioush חתימה מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
מרלו עם חתימה של דריוש
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק