רול חביתת טונה: Rotolo di Frittata con Tonno
אם יש לכם עלי פטרוזיליה, קמח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 דקות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: Polpettone di tonno (כיכר טונה איטלקית), ספגטי ברוטב טונה ועגבניות (ספגטי אל טונו ופומודורו), ו Tunan ו Ricotta Fritters (Polpette di Tonno e Ricotta).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערת ערבוב קטנה, מערבבים את הביצים ואת הקמח, באמצעות מזלג או להקציף לשבור כל גושים של פרח.
להקציף בקמצוץ נדיב של מלח וחלב.
מוסיפים 1 כף שמן זית למחבת חביתה 9 אינץ ' על חום גבוה.
מחממים עד שהשמן חם, אבל לא מעשנים.
מוסיפים 1/4 את תערובת הביצים למחבת ומבשלים את הפריטטה בצד 1 עד שהביצים מבושלות והחלק התחתון הוא חום זהוב. באמצעות מרית, בזהירות להרים את פריטטה מן המחבת בעדינות להניח אותו על קרש חיתוך נקי או משטח עבודה, שמירה על הצד השחום כלפי מטה.
תן לפריטטה להתקרר בזמן שאתה עובד עם הדגים. חזור עם שאר תערובת הביצה, מה שהופך 4 frittatas.
במחבת קטנה, לחמם את השמן שנותר עד חם אבל לא לעשן.
מוסיף את השום, פטרוזיליה, טונה ואנשובי, באמצעות כף עץ, מערבבים בעדינות על חום בינוני גבוה. הטונה והאנשובי יתחילו להתמזג לתערובת דמוית הדבק.
מוסיפים את מיץ הלימון וממשיכים לערבב עד משולב היטב, כ 3 דקות.
להפיץ בעדינות את תערובת הטונה על הצד החשוף של פריטטה מקורר, משאיר גבול 1 אינץ ' מסביב.
מגלגלים את הפריטטה, דואגים לא לפצח או לפתוח את הפריטטה. לעטוף נייר קלף סביב החביתה מגולגל, ולתת לנוח כמה שעות במקרר. חותכים לתוך סיבובים בגודל ביס, שמירה על נייר קלף בשלמותה.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Darioush חתימה מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק