גלילי גברת ארוחת צהריים הוא צמחוני לחם. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו שמרים, כפית חלב, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: גלילי קפיטריה גברת ארוחת צהריים {צעד אחר צעד תמונות ו Instructions....NO מיקסר צורך}, בראוניס גברת ארוחת צהריים, ו בר גברת ארוחת צהריים.
הוראות
1
בקערה של מערבל לעמוד, לערבב יחד את המים החמים 1 כפית הסוכר.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מפזרים את השמרים מעל, ולתת לו לעמוד במשך כ 10 דקות, עד השמרים הוא קצף.הכה את הביצה בקערה קטנה ואז למדוד על 1 כף ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
לטאטא את החלב והמלח, ולאחר מכן להוסיף את תערובת חלב ביצה לתערובת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מערבבים את הקמח והסוכר בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
חותכים את קיצור עם מזלג. בהדרגה מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת השמרים. מניחים את קערת הערבוב על מערבל הדוכן עם הוו הבצק ולשים במשך כ 3 דקות או עד שהבצק מופיע חלק וגמיש והוא מתרחק מהקערה. מכסים את קערת הערבוב בניילון נצמד או במגבת חמה ומניחים אותה בצד כדי לעלות במשך 1 שעה.כאשר הבצק עלה, לשפוך את החמאה המומסת על זה, לחזור לעמוד מיקסר ללוש עם הוו הבצק במשך כ 3 דקות יותר. (ראה הערה). הבצק צריך להיות חלק, אלסטי, חלקלק, אבל לא שאגי. קמח משטח גדול.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
תן את שאר הבצק במשך כמה דקות, ואז לגלגל או לטפוח החוצה קצת פחות מ 1 אינץ ' עבה. באמצעות סכין, לחתוך את הבצק לתוך 2 ריבועים אינץ'. הכנס את הפינות של הריבועים מתחת לעשות סיבובים חלקים ולהגדיר אותם במחבת (השתמשתי שני 9 מחבתות עגולות אינץ עם כ 6 כדורי בצק בכל אחד. שטח על 1 אינץ ' זה מזה.שימו מחבתות בצד לעוד 40 דקות. מחממים התנור ל 400 מעלות F. אם אתה רוצה, לצחצח את הלחמניות עם קצת חמאה מומסת נוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
אופים את הלחמניות במשך כ 12-15 דקות, עד חום זהוב. צחצחתי אותם עם קצת יותר חמאה לפני ההגשה.