רוסטביף עם עגבניות מבושלות לאט ושום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רוסטביף עם עגבניות מבושלות איטיות ושום. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 803 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, עגבניות ענבים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. מתכונים דומים: צלי בקר מבושל איטי, קפה צלוי מבושל לאט, ו פסטה עם תירס, עגבניות מבושלות לאט וקונפי שום.
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. מתבלים את הבשר עם 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל ומניחים במחבת צלייה גדולה. בקערה, לשלב את העגבניות, שום, טימין, שמן, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. לפזר את תערובת העגבניות סביב הבשר וצלי כדי doneness הרצוי, על 1 שעה עבור בינוני נדיר (טמפרטורה פנימית 125 F).
להעביר את הבשר ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 10 דקות לפני חיתוך. מחלקים בין צלחות בודדות ומגישים עם עגבניות ושום.