רוסטביף קר עם סלט סלק וקרם חזרת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל רוסטביף קר עם סלט סלק & שמנת חזרת. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מבחר של עלים זעירים, חזרת, חומץ שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 38%. מתכונים דומים: צלוי צלעות בקר עם סלק וחזרת, סלט סלק & סקווש עם קרם חזרת, ו אגסים עם רוסטביף ושמנת חזרת.
הוראות
כדי להפוך את קרם חזרת, לטאטא את כל החומרים יחד עם מלח ופלפל עד כף, ולאחר מכן להפריש.
הנח את פרוסות הבשר על ארבע צלחות הגשה. בקערה, מערבבים את הסלק, שאלוט ועלים סלט יחד. שמלה עם חומץ שרי ו 3 כף של שמן זית, ואז לזרוק בעדינות.
בצורה מסודרת ערימת סלט למרכז של כל צלחת ולפזר כמה עלים מיקרו סביב מבחוץ. מעל הסלט עם כפית מסודרת של שמנת חזרת, טפטוף עם שמן זית הנותרים ומגישים.