תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רטטוי מבושל איטי על גבינת עיזים Polentan. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 שעות גשו לסופר וקנו קמח, טוחן פלפל, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. נסו בישול איטי חורף רטטוי עם גבינת עיזים פולנטה # בגידה, תנור איטי יום ראשון: רטטוי עם סיבובים פולנטה, ו סמוקי רטטוי עם גבינת עיזים וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את Ratatouille
2
משמנים את הכיריים האיטיים עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
מניחים את החצילים וקישואים במסננת גדולה לזרוק היטב עם 3 כפות של המלח; בואו לשבת במשך כ 45 דקות. לשטוף היטב כדי להסיר את המלח, ואז יבש היטב, בעדינות לסחוט עודפי מים עם מגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
הוסף לבישול האיטי המשומן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
5
חום 2 כפות של החמאה במחבת 10 אינץ', כבד sauté על חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף את הבצל, פלפלים, שום ו sauté עד הירקות מתרככים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
העברה לבישול האיטי. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הנותרים 1 כף חמאה. ברגע שהוא נמס, מוסיפים את הקמח ואת רסק העגבניות ומבשלים עד שהתערובת מתעבה והקמח נעלם, בערך 1 דקה. הגבר את החום לגובה בינוני והוסף את העגבניות עם המיצים, הקורנית והפלפל. מבשלים, מוחצים את העגבניות קצת עם כף עץ, עד מעובה וחלק, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
8 (U-12) שרימפס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
7
מערבבים עם הירקות בבישול האיטי. מכסים את התנור האיטי ומבשלים נמוך עד שהירקות רכים, 4 עד 5 שעות. לחשוף ולהסיר מן החום; מיד מערבבים בגבינה ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב חמוציות, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
8
הפוך את פולנטה
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
9
בעוד רטטוי הוא בישול, להוסיף את המניה ומלח לסיר בינוני, כבד ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לאחר רותחים, מקציפים בהדרגה בקמח התירס. להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב כל 3 דקות, עד שמנת מעובה, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
הסר מהחום ומערבבים את החמאה, הגבינה והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
רוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס
11
לשרת
12
מצקת פולנטה לקערות בודדות, כפית רטטוי על גבי, ומגישים מיד.