קושימומחה
מוכן ב45 שעות
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

רטטוי מבושל איטי מעל גבינת עיזים פולנטה

רטטוי מבושל איטי מעל גבינת עיזים פולנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רטטוי מבושל איטי על גבינת עיזים Polentan. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 שעות גשו לסופר וקנו קמח, טוחן פלפל, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. נסו בישול איטי חורף רטטוי עם גבינת עיזים פולנטה # בגידה, תנור איטי יום ראשון: רטטוי עם סיבובים פולנטה, ו סמוקי רטטוי עם גבינת עיזים וצנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את Ratatouille
2
משמנים את הכיריים האיטיים עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
מניחים את החצילים וקישואים במסננת גדולה לזרוק היטב עם 3 כפות של המלח; בואו לשבת במשך כ 45 דקות. לשטוף היטב כדי להסיר את המלח, ואז יבש היטב, בעדינות לסחוט עודפי מים עם מגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
הוסף לבישול האיטי המשומן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
5
חום 2 כפות של החמאה במחבת 10 אינץ', כבד sauté על חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף את הבצל, פלפלים, שום ו sauté עד הירקות מתרככים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
העברה לבישול האיטי. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הנותרים 1 כף חמאה. ברגע שהוא נמס, מוסיפים את הקמח ואת רסק העגבניות ומבשלים עד שהתערובת מתעבה והקמח נעלם, בערך 1 דקה. הגבר את החום לגובה בינוני והוסף את העגבניות עם המיצים, הקורנית והפלפל. מבשלים, מוחצים את העגבניות קצת עם כף עץ, עד מעובה וחלק, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
7
מערבבים עם הירקות בבישול האיטי. מכסים את התנור האיטי ומבשלים נמוך עד שהירקות רכים, 4 עד 5 שעות. לחשוף ולהסיר מן החום; מיד מערבבים בגבינה ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
8
הפוך את פולנטה
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
9
בעוד רטטוי הוא בישול, להוסיף את המניה ומלח לסיר בינוני, כבד ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לאחר רותחים, מקציפים בהדרגה בקמח התירס. להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב כל 3 דקות, עד שמנת מעובה, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
הסר מהחום ומערבבים את החמאה, הגבינה והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
11
לשרת
12
מצקת פולנטה לקערות בודדות, כפית רטטוי על גבי, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת
13
Reprinted with permission from Year-Round Slow Cooker by Dina Cheney, © 2013 Taunton Press
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים

מרכיבים

794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות מקולפות שלמותעגבניות מקולפות שלמות2(יכול להיות או להרחיק)מלח גסמלח גס2largesחצילים, קלופים לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ ' (על 10 1/2 כוסות)חצילים, קלופים לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ ' (על 10 1/2 כוסות)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלים בזיליקום טרי קצוץ גסעלים בזיליקום טרי קצוץ גס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קצוץ דק עלי טימין טרייםקצוץ דק עלי טימין טריים3(חוֹרֶף)שום קצוץ דקשום קצוץ דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאונקיות גבינת עיזים טרייה (אודותאונקיות גבינת עיזים טרייה (אודות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפולנטה או גס קרקע קמח תירס (לא מיידי)פולנטה או גס קרקע קמח תירס (לא מיידי)1בצל צהוב בינוני, קצוץירקות דל נתרן או ציר עוףירקות דל נתרן או ציר עוף113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוס ארזה פרמזן מגוררת טרי-רג'יאנו (אודות1/2 כוס ארזה פרמזן מגוררת טרי-רג'יאנו (אודות10טוחן פלפל שחורטוחן פלפל שחור2פלפלים אדומים, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ ' (על 3 כוסות)פלפלים אדומים, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ ' (על 3 כוסות)8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל אדום קטן עד בינוני, חצוי דק פרוס (עלבצל אדום קטן עד בינוני, חצוי דק פרוס (על596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1מקלותחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרקישואים או קישואים צהובים קישואים, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ ' (על 6 1/2 כוסות)קישואים או קישואים צהובים קישואים, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ ' (על 6 1/2 כוסות)