רטרו תותים בשמנת בייגלה טארט
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 758 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, חמאה, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תותים ועוגת גבינה עם קרום בייגלה, תותים וקצפת טארט, ו תותים ועוגת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350°f / 180°C / גז
הכניסו את הבייגלה לשקית פלסטיק ניתנת לסגירה וריסקו אותם עם מערוך לחתיכות שאינן גדולות מ-1/4 ב-6 מ " מ. (או הכניסו את הבייגלה למעבד מזון, אם אתם מעדיפים.)
יוצקים את הבייגלה המרוסק והפירורים שלהם לקערה בינונית ומערבבים בחמאה ובסוכר חום. לחץ על תערובת הקרום לתוך החלק התחתון של מחבת 9-in/23-cm springform, המכסה את החלק התחתון של המחבת באופן שווה.
אופים את הקרום עד שהוא קלוי קלות, 10 עד 12 דקות. זה יהיה רך ונפוח כאשר אתה הראשון להסיר אותו מהתנור, אבל יהיה להקשיח כפי שהוא מתקרר. מניחים את הקרום בצד כדי להתקרר לחלוטין.
שים את הקערה של מערבל לעמוד ואת מצורף השוט במקפיא במשך 10 דקות.
צרף את הקערה ואת הקובץ המצורף whisk למיקסר, ויוצקים את הקרם. התחל להצליף בשמנת במהירות בינונית. כאשר הוא מתחיל להתעבות, יוצקים 2 כף של סוכר מגורען ווניל. מקציפים את תערובת הקרם על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. (כאשר אתה לטבול כף לתוך הקצפת ולמשוך אותו החוצה, הקרם צריך ליצור שיא כי תלתלים בחזרה על עצמו.) להפריש 1 1/2 כוסות / 360 מ " ל של קצפת בקערה קטנה.
להעביר את שאר הקצפת לקערה נפרדת, כיסוי, ומקרר; תוכל להשתמש בו כדי העליון טארט מאוחר יותר.
שים את הנותרים 1/2 כוס / 100 גרם של סוכר מגורען ואת גבינת שמנת בקערה של מערבל דוכן. באמצעות קובץ מצורף ההנעה, לנצח את הסוכר ואת גבינת שמנת יחד במהירות בינונית עד שמנת, על 2 דקות.
הסר את הקערה מן המיקסר, ומערבבים את שמורות 1 1/2 כוסות של קצפת לתוך תערובת גבינת שמנת עד שהוא הומוגני.
מורחים את גבינת שמנת מילוי שווה על הקרום מקורר. הקפד לכסות לחלוטין את הקרום, להפיץ את המילוי לקצוות של המחבת. השתמש במגבת נייר לחה כדי לנגב את כל כתמים של מילוי נצמד לצדדים של המחבת או את הקצוות של הטארט ייראה מבולגן כאשר הקפיץ מוסר. מקררים עד מקורר ולהגדיר, 30 דקות.
בינתיים, להביא 1/2 כוס / 120 מ " ל של המים לרתיחה מעל חום גבוה.
שים את אבקת הג ' לטין בקערה עמידה לחום בינונית ויוצקים במים רותחים. מערבבים עד הג ' לטין הוא מומס לחלוטין. מערבבים את הנותרים 1/4 כוס / 60 מ " ל של מים קרים. אפשר לג ' לטין להתקרר לטמפרטורת החדר.
בעוד הג ' לטין מתקרר, לסדר את התותים, לחתוך בצד למטה, על מילוי גבינת שמנת כדי לכסות את כל החלק העליון של הטארט. התחל על ידי רירית קצה של טארט עם טבעת של תותים ולעבוד בדרך שלך למרכז בדפוס יעד. הקצוות של פירות יער צריך להיות מצביע ישר למעלה.
יוצקים את הג 'לטין על תותים ושכבת גבינת שמנת, ציפוי את צמרות התותים בג' לטין כפי שאתה לשפוך. להכניס למקרר, מכוסה, עד הג ' לטין מוגדר לחלוטין, לפחות 1 שעה. (טארט ניתן בקירור עד 1 יום לפני ההגשה.)
הסר את הצדדים של המחבת ולהעביר את הטארט (עדיין על בסיס springform) על מגש הגשה. בעדינות rewhisk השמנת השמורה במשך 10 עד 15 שניות וערימה אותו במרכז הטארט, אם אתה רוצה או לעבור ליד השולחן. תחתוך ותגיש מיד.
Reprinted with permission from Bailage Making at Home by Andrea Slonecker. טקסט זכויות יוצרים © 2013 By Andrea Slonecker; photographs copyright © 2013 by Alex Farnum. Published by Chronicle Books LLC.