קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רטרו תותים בשמנת בייגלה טארט

רטרו תותים בשמנת בייגלה טארט
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 758 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, חמאה, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תותים ועוגת גבינה עם קרום בייגלה, תותים וקצפת טארט, ו תותים ועוגת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350°f / 180°C / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
הכניסו את הבייגלה לשקית פלסטיק ניתנת לסגירה וריסקו אותם עם מערוך לחתיכות שאינן גדולות מ-1/4 ב-6 מ " מ. (או הכניסו את הבייגלה למעבד מזון, אם אתם מעדיפים.)
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
יוצקים את הבייגלה המרוסק והפירורים שלהם לקערה בינונית ומערבבים בחמאה ובסוכר חום. לחץ על תערובת הקרום לתוך החלק התחתון של מחבת 9-in/23-cm springform, המכסה את החלק התחתון של המחבת באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים את הקרום עד שהוא קלוי קלות, 10 עד 12 דקות. זה יהיה רך ונפוח כאשר אתה הראשון להסיר אותו מהתנור, אבל יהיה להקשיח כפי שהוא מתקרר. מניחים את הקרום בצד כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
שים את הקערה של מערבל לעמוד ואת מצורף השוט במקפיא במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
צרף את הקערה ואת הקובץ המצורף whisk למיקסר, ויוצקים את הקרם. התחל להצליף בשמנת במהירות בינונית. כאשר הוא מתחיל להתעבות, יוצקים 2 כף של סוכר מגורען ווניל. מקציפים את תערובת הקרם על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. (כאשר אתה לטבול כף לתוך הקצפת ולמשוך אותו החוצה, הקרם צריך ליצור שיא כי תלתלים בחזרה על עצמו.) להפריש 1 1/2 כוסות / 360 מ " ל של קצפת בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
להעביר את שאר הקצפת לקערה נפרדת, כיסוי, ומקרר; תוכל להשתמש בו כדי העליון טארט מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
שים את הנותרים 1/2 כוס / 100 גרם של סוכר מגורען ואת גבינת שמנת בקערה של מערבל דוכן. באמצעות קובץ מצורף ההנעה, לנצח את הסוכר ואת גבינת שמנת יחד במהירות בינונית עד שמנת, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הסר את הקערה מן המיקסר, ומערבבים את שמורות 1 1/2 כוסות של קצפת לתוך תערובת גבינת שמנת עד שהוא הומוגני.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מורחים את גבינת שמנת מילוי שווה על הקרום מקורר. הקפד לכסות לחלוטין את הקרום, להפיץ את המילוי לקצוות של המחבת. השתמש במגבת נייר לחה כדי לנגב את כל כתמים של מילוי נצמד לצדדים של המחבת או את הקצוות של הטארט ייראה מבולגן כאשר הקפיץ מוסר. מקררים עד מקורר ולהגדיר, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
בינתיים, להביא 1/2 כוס / 120 מ " ל של המים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
11
שים את אבקת הג ' לטין בקערה עמידה לחום בינונית ויוצקים במים רותחים. מערבבים עד הג ' לטין הוא מומס לחלוטין. מערבבים את הנותרים 1/4 כוס / 60 מ " ל של מים קרים. אפשר לג ' לטין להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
בעוד הג ' לטין מתקרר, לסדר את התותים, לחתוך בצד למטה, על מילוי גבינת שמנת כדי לכסות את כל החלק העליון של הטארט. התחל על ידי רירית קצה של טארט עם טבעת של תותים ולעבוד בדרך שלך למרכז בדפוס יעד. הקצוות של פירות יער צריך להיות מצביע ישר למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
13
יוצקים את הג 'לטין על תותים ושכבת גבינת שמנת, ציפוי את צמרות התותים בג' לטין כפי שאתה לשפוך. להכניס למקרר, מכוסה, עד הג ' לטין מוגדר לחלוטין, לפחות 1 שעה. (טארט ניתן בקירור עד 1 יום לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
14
הסר את הצדדים של המחבת ולהעביר את הטארט (עדיין על בסיס springform) על מגש הגשה. בעדינות rewhisk השמנת השמורה במשך 10 עד 15 שניות וערימה אותו במרכז הטארט, אם אתה רוצה או לעבור ליד השולחן. תחתוך ותגיש מיד.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
Reprinted with permission from Bailage Making at Home by Andrea Slonecker. טקסט זכויות יוצרים © 2013 By Andrea Slonecker; photographs copyright © 2013 by Alex Farnum. Published by Chronicle Books LLC.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות