קושיבינוני
מוכן ב31 דק.
מנות3
ציון בריאות5
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

ריבס סלסה

ריבס סלסה
סלסה ריבס יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 42 גרם שומן, ובסך הכל של 408 קלוריות. מתכון זה משמש 3. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו שמן קנולן, מלפפונים חמוצים, מלח ופלפל כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 31 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: צ'יפוטלה ריבס סלסה, ירכי עוף מתובל עם סלסה מלפפון ריבס, ו ירכי עוף מתובל עם סלסה מלפפון ריבס.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את הפטרוזיליה, הצלפים, הגרקינס, השום, החרדל החלק והחרדל הגרגרי.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מלאחרדל מלא
GherkinsGherkins
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
להקציף לתערובת, ואז להוסיף את החומץ, מיץ הלימון ושמן הזית ולשלב היטב. טועמים לתיבול ומוסיפים מלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
שים את ריבס על משטח שטוח. השתמש בסכין חדה כדי לחתוך את הגבעולים ל "סיבובים"בעובי 3/4 עד 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מחממים מחבת גדולה, על אש בינונית, ומוסיפים את שמן הקנולה. כשהשמן מתחיל לעשן קלות, מנמיכים את האש ומוסיפים את הריבס. מערבבים לציפוי החלקים בשמן. מתבלים במלח ומוסיפים את הדבש. מערבבים לתערובת. מבשלים עוד דקה, עד שהחתיכות מתרככות מעט. העבירו מיד את הריבס לקערה עם הסלסה. זורקים לתערובת ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג, ורוזני נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
גדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורפים מתונים, פינו נואר זה מציע ניגוד מרגש לבקבוק קליפורניה של קופולה, המבטא מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ופרופורציונלי. יין זה משקף את מהות הכינוי והטעמים שהופכים את אורגון פינו נואר לרצוי כל כך.אור ומסוגנן, החיך מציג טרי שנקטףאיכות, חומציות תוססת ומתיקות אלון מאוזנת היטב.בציר זה הוא פרי קדימה עם מרקם גמיש סאטניוטאנינים בשלים. הודות לבחירת חבית זהירה, הערותשל שקדים בגריל ולחם קלוי הם יפהמשולבים במטריצת הטעם.