קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

ריבת ענבים קונקורד

ריבת ענבים קונקורד
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, תבלין טבעוני? ריבת ענבים קונקורד יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 91 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 362 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות אם יש לך ענבי קונקורד, מיץ לימון, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: ריבת ענבים קונקורד, עוגת ענבים קונקורד, ו עוגת ענבים קונקורד.

הוראות

1
לשטוף צנצנות, מכסים, וגומיות בורג במי סבון חמים, ולאחר מכן לשטוף היטב. רצועות בורג יבש. שים צנצנות על מתלה ב canner או סיר עמוק ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, מכוסה, ואז להרתיח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הסר מהחום, משאיר צנצנות במים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מכסים חום במים כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' בסיר קטן עד מדחום רושם 82° (לא נותנים לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר מהחום, משאיר מכסים במים. שמור את הצנצנות ואת העפעפיים שקועים במים חמים, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1
צ ' יל 2 צלחות קטנות (לבדיקת ריבה).
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
2
להחליק עורות מענבים וקליפות פירה עם 1 כוס סוכר במעבד מזון, ולאחר מכן להעביר סיר כבד 4-6 ליטר רחב. מערבבים במיץ לימון, ענבים קלופים, ונותר 4 כוסות סוכר ומרתיחים על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות קצף ברפרוף, עד עיסת נשבר, על 20 דקות. כוח ריבה דרך טחנת מזון להגדיר מעל קערה גדולה. להשליך מוצקים הנותרים. להחזיר ריבה לסיר ומבשלים ברתיחה איטית, ברפרוף קצף מדי פעם ערבוב לעתים קרובות כמו תערובת מתעבה כדי למנוע חריכה, 35 דקות, ואז לבדוק עבור doneness.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ענביםענבים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
כדי לבדוק ריבה, להסיר מהחום, ואז טיפה כפית על צלחת צוננת ו צמרמורת 1 דקה. צלחת הטיה: ריבה צריך להישאר בתל ולא לרוץ. אם ריבה פועל, להמשיך לבשל ברתיחה איטית, בדיקה כל 5 דקות, עד הסוף, עד 25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
1
צנצנות ניקוז הפוכות על מגבת מטבח נקייה 1 דקה, ולאחר מכן הפוך. מצקת ריבה לתוך צנצנות, משאיר 1/4 אינץ ' של שטח בראש. נגב את החישוקים של צנצנות מלאות במגבת מטבח לחה נקייה, ולאחר מכן עם מכסים ובורג בחוזקה על להקות בורג. שים צנצנות אטומות על מתלה ב קנר או סיר ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, מכוסה, ואז מרתיחים 10 דקות. עם מלקחיים, להעביר צנצנות על משטח מצופה מגבת כדי מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מצקתמצקת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
צנצנות יאטמו; אם אתה שומע פינג, זה מאותת כי ואקום שנוצר בחלק העליון של קירור משמר הפך את המכסה קעור. זכור כי אתה יכול או לא יכול להיות בסביבה כדי לשמוע פינג (כמה צנצנות לעשות את הצליל לאחר שתסיר אותם מהמים, ואחרים באותה אצווה עשוי לקחת כמה שעות); הדבר החשוב הוא לצנצנות בסופו של דבר יש מכסים קעורה. משמר יהיה להתעבות כפי שהם קרירים.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
לאחר צנצנות התקררו 12 עד 24 שעות, לחץ על מרכז כל מכסה כדי לבדוק שזה קעור, ולאחר מכן להסיר את רצועת בורג ולנסות להרים את המכסה עם קצות האצבעות. אם אתה לא יכול, למכסה יש חותם טוב. להחליף את הלהקה בורג. שים את כל צנצנות שלא אטמו כראוי במקרר ולהשתמש בהם קודם.
1
תן ריבה לעמוד בצנצנות לפחות 1 יום עבור טעמים להתפתח.* ריבה שומר בצנצנות אטומות במקום חשוך קריר 5 עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה