ריבת ערבוביה
כמה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. אם יש לכם ברי קיץ, מיץ לימון, ק " ג חבילות ריבה סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו זוטות Jumbleberry, Jumbleberry קראמבל, ו עוגת שחמט לימון אוכמניות עם רוטב ג'מבלברי דבש. איך זכיתי במלחמות מזון SF-פאי או למות תחרות (מתכונים דומים).
הוראות
לפני שתתחיל, לעקר את הצנצנות שלך ולשים צלחת במקפיא כדי להירגע.
להטות את פירות יער, מיץ לימון וסוכר למחבת שמירה. חום בעדינות, ערבוב מדי פעם עם כף עץ, עד הסוכר נמס ופירות עסיסיים.
מביאים לרתיחה ומרתיחים במהירות במשך 5 דקות.
הסר מהחום ושחרר קצת מהתערובת על הצלחת המצוננת. לדחוף את האצבע דרכו; זה צריך להתקמט ולהגדיר כמו ריבה. אם זה doesnt, להרתיח במשך 2 דקות יותר, ואז לבדוק שוב, אם יש צורך, להמשיך לחזור עד שלה מוכן.
החלק העליון של הריבה עשוי להיראות כאילו יש עליו משקעים, אבל אם מערבבים אותו היטב כפי שהוא מתקרר, הוא צריך להיעלם. אפשר להתקרר ולהתפשר על 10-15 דקות לפני המצקת לצנצנות מחוטאות ואיטום. הריבה תמשיך סגורה במשך 1 שנה אבל, ברגע שנפתח, לאחסן במקרר.