ריגטוני אפוי עם קציצות ופלפלים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו ריגטוני אפוי עם קציצות ופלפלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 729 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו בזיליקום, סלטה ריקוטה, פתיתי פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו ריגטוני אפוי עם כדורי בשר, ריגטוני אפוי עם קציצות זעירות, ו ריגטוני אפוי עם נקניק איטלקי ופלפלים # מסיבת פלפלים בתוספת בגידה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הריגטוני עד מאוד אל דנטה, 2 עד 3 דקות פחות ממה שהתווית מכוונת; מסננים.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל האדום ומבשלים עד שהשום מזהיב. מרסקים את עגבניות השזיף למחבת בידיים; שוטפים כל פחית עם 1/2 כוס מים ומוסיפים את המים למחבת.
מוסיפים את הבזיליקום; מבשלים, ללא כיסוי, עד שהרוטב מסמיך, כ -15 דקות. זורקים את הבזיליקום; מתבלים את הרוטב במלח. (לחלופין, מחממים 4 כוסות רוטב עגבניות מוכן.)
מערבבים את הפנקטה לתוך הרוטב, ואז מוסיפים את כדורי הבשר, פלפלים אדומים קלויים וזיתים.
מברישים תבנית אפייה של 3 עד 4 ליטר בשמן זית. זורקים את הפסטה המבושלת עם הרוטב ומחצית מכל גבינה.
מורחים בתבנית האפייה המוכנה.
מפזרים את הגבינה הנותרת על הפסטה.
אופים, ללא כיסוי, עד להשחמה, כ -15 דקות.
תנו לנוח 15 דקות לפני ההגשה.