קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות57
מגזין

עוף מרוואלאסלה ופפרדל עם רוטב רוזמרין

עוף מרוואלאסלה ופפרדל עם רוטב רוזמרין
עוף מרוואלאסלן ופפרדל עם רוטב רוזמרין לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-2 מנות. מנה עיקרית זו מכילה 1750 קלוריות , 93 גרם חלבון ו -76 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 60% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, שום, צלפים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 77% . נסו את פפרדל עם קישואים, עגבניות צלויות ורוזמרין טרי , עוף וופל מונטה כריסטוס עם רוטב רוזמרין-מייפל ורוטב הודו רוזמרין תפוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים סיר גדול של מים לרתיחה עבור הפסטה. כשזה מגיע לרתיחה, ממליחים את המים, זורקים פנימה את הפסטה ומבשלים לאל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות ציר עוף, גלגל העין1 1/2 כוסות ציר עוף, גלגל העין
ציר עוף, גלגל העיןציר עוף, גלגל העין
פסטה פפרדלה של 3/4 פאונד (סרטים רחבים, תחליף פטוצ'יני אם לא זמין)פסטה פפרדלה של 3/4 פאונד (סרטים רחבים, תחליף פטוצ'יני אם לא זמין)
ציוד שתשתמש בו
פסטה פפרדלה (סרטים רחבים, תחליף פטוצ'יני אם לא זמין)פסטה פפרדלה (סרטים רחבים, תחליף פטוצ'יני אם לא זמין)
2
בזמן שהפסטה עובדת, מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
(סרטים רחבים, החלף פטוצ'יני אם לא זמין)(סרטים רחבים, החלף פטוצ'יני אם לא זמין)
גבינת פקורינו רומנו מגורדתגבינת פקורינו רומנו מגורדת
גבינת פקורינו רומנו מגורדתגבינת פקורינו רומנו מגורדת
3
מחממים מחבת טפלון גדולה עם 2 כפות שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת, על אש בינונית עד בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות עלי רוזמרין טחונים, כמה ענפים2 כפות עלי רוזמרין טחונים, כמה ענפים
ציוד שתשתמש בו
עלי רוזמרין טחונים, כמה ענפיםעלי רוזמרין טחונים, כמה ענפים
4
מוסיפים את העוף למחבת ומשחימים קלות משני הצדדים; מוציאים לצלחת ומכסים בנייר כסף כדי להחזיק בחום. לאותה מחבת, מוסיפים עוד 2 כפות שמן זית כתית מעולה ו-1 שן שום. מבשלים שום כדקה, ואז מוציאים ומוסיפים את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות עלי רוזמרין טחונים, כמה ענפים2 כפות עלי רוזמרין טחונים, כמה ענפים
2 כפות רסק עגבניות, חפשו את זה בשפופרת (קל לאחסן ככה)2 כפות רסק עגבניות, חפשו את זה בשפופרת (קל לאחסן ככה)
12 שיטאקים, גבעולים ופרוסים12 שיטאקים, גבעולים ופרוסים
שיטאקים, גבעולים ופרוסיםשיטאקים, גבעולים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
רסק עגבניות, חפש את זה בשפופרת (קל לאחסן כך)רסק עגבניות, חפש את זה בשפופרת (קל לאחסן כך)
בשביל זה בשפופרת (קל לאחסן ככהבשביל זה בשפופרת (קל לאחסן ככה
5
תנו לפטריות להשחים באופן אחיד ולהיות רכות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6
בזמן שהפטריות עובדות, מתחילים רוטב לפסטה. במחבת בינונית עמוקה ממיסים 2 כפות חמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים שן שום כתושה ומבשלים כמה דקות ואז מוציאים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
8
להקציף קמח ורסק עגבניות לחמאה עם שום. מבשלים את הקמח דקה או 2 ואז טורפים פנימה את הציר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מוסיפים רוזמרין וטורפים פנימה רסק עגבניות ורוטב ווסטרשייר. מבשלים להסמכה, 5 דקות. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל, לפי טעמכם.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צווארי עוףצווארי עוף
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
לפטריות המבושלות מוסיפים צלפים ומרסלה ומצמצמים דקה בערך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
11
מוסיפים 2 כפות חמאה בחתיכות קטנות לסיום הרוטב ומנערים את המחבת להטמעה. מחליקים את העוף בחזרה לרוטב ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מסננים את הפסטה ומערבבים עם רוטב וחופן גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
מגישים פסטה לצד צ'יקן מרוואלאסלה. לפזר ארוגולה או תרד על פני העוף והפסטה, לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה