ריזוטו דלעת סקווש
המתכון Butternut סקווש ריזוטו מוכן בסביבות 50 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך מלח ופלפל, חמאה, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. נסו ריזוטו דלעת סקווש, ריזוטו דלעת סקווש, ו ריזוטו דלעת סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סקווש לקוביות 1/2-עד 3/4 אינץ'.
מביאים מרק לרתיחה בסיר גדול מעל חום בינוני; מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. תתחמם.
בינתיים, להמיס חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל, ומטגנים 5 דקות או עד מכרז.
מוסיפים דלעת, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 4 דקות.
מוסיפים אורז ומבשלים 2 דקות. מערבבים ביין; לבשל 1 דקה.
מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך; להוסיף 1/2 מרק חם כוס, ערבוב כל הזמן, עד הנוזל נספג. חזור על הנוהל עם מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם. (זמן הבישול הכולל הוא כ -20 דקות.) מערבבים גבינת פרמזן ושמנת. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
* 8 כוסות מרק עוף ניתן להחליף.