ריזוטו ירקות האביב עם ביצים עלומות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 623 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 412 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. גשו לסופר וקנו שיני שום, פלפל, פול, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: ריזוטו ירקות האביב עם ביצים עלומות, ריזוטו ירקות האביב עם ביצה עלומה, ו ריזוטו ירקות האביב.
הוראות
1
אם משתמשים פול טרי, לבשל בסיר גדול של מים מומלחים רותחים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פול
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
ניקוז; להעביר קערה של מי קרח ולתת מגניב. לקלף פאבות ולהעביר לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
להביא מחבת גדולה של מים מלוחים כדי רתיחה חשופה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים חומץ. סדק 1 ביצה לתוך קערה קטנה, ואז להחליק לתוך מים רותחים. חזור עם 2 ביצים נוספות. מבשלים עד חלבונים מבושלים אבל חלמונים הם נוזליים, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, בזהירות להעביר ביצים לקערה של מי קרח. חזור עם 3 ביצים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
זנים של פטריות
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
להביא מרק לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני. להפחית את החום נמוך; לכסות ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
בינתיים, להמיס 1 חמאה כף בסיר גדול, רחב כבד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר קערה עם favas.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
חום שמן הנותרים 1 כף חמאה באותו סיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
להוסיף כרישה, שומר, ושום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות מתרככים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערך
(ומנות בלבד)
10
מוסיפים אורז ומערבבים מעיל, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
11
מוסיפים יין ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התאדה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
הוסף 1 מרק כוס. לבשל, ערבוב לעתים קרובות (אין צורך לערבב כל הזמן), עד מרק הוא כמעט נספג.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
13
להוסיף מרק שנותר על ידי כוסuls, המאפשר מרק להיספג לפני הוספת יותר, ערבוב לעתים קרובות, עד אורז רך אבל עדיין המשרד לנשוך תערובת הוא שמנת, על 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
14
הוסף תרד, קרם fraîche, 1 1/2 כוסות פקורינו מגוררת, 1/4 עירית כוס, שעועית פאבה שמורה ופטריות לריזוטו. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד תרד נבול גבינה מותכת, על 2 דקות. ריזוטו העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
פול
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פקורינו
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
רוטב חמוציות, להגשה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
(צינור גדול)
15
כמה דקות לפני ריזוטו נעשה, לחמם ביצים עלומות במחבת גדולה של מים רותחים, על 1 דקה. מחלקים ריזוטו בין קערות העליון עם ביצים, פקורינו מגולח, עירית, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומה
פקורינו
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
8 (U-12) שרימפס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב