קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

ריזוטו ירקות האביב עם ביצים עלומות

ריזוטו ירקות האביב עם ביצים עלומות
ריזוטו ירקות האביב עם ביצים עלומות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 623 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 412 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. גשו לסופר וקנו שיני שום, פלפל, פול, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: ריזוטו ירקות האביב עם ביצים עלומות, ריזוטו ירקות האביב עם ביצה עלומה, ו ריזוטו ירקות האביב.

הוראות

1
אם משתמשים פול טרי, לבשל בסיר גדול של מים מומלחים רותחים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
ניקוז; להעביר קערה של מי קרח ולתת מגניב. לקלף פאבות ולהעביר לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
להביא מחבת גדולה של מים מלוחים כדי רתיחה חשופה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים חומץ. סדק 1 ביצה לתוך קערה קטנה, ואז להחליק לתוך מים רותחים. חזור עם 2 ביצים נוספות. מבשלים עד חלבונים מבושלים אבל חלמונים הם נוזליים, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, בזהירות להעביר ביצים לקערה של מי קרח. חזור עם 3 ביצים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
להביא מרק לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני. להפחית את החום נמוך; לכסות ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
בינתיים, להמיס 1 חמאה כף בסיר גדול, רחב כבד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר קערה עם favas.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
חום שמן הנותרים 1 כף חמאה באותו סיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
להוסיף כרישה, שומר, ושום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות מתרככים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
10
מוסיפים אורז ומערבבים מעיל, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
11
מוסיפים יין ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התאדה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
הוסף 1 מרק כוס. לבשל, ערבוב לעתים קרובות (אין צורך לערבב כל הזמן), עד מרק הוא כמעט נספג.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
13
להוסיף מרק שנותר על ידי כוסuls, המאפשר מרק להיספג לפני הוספת יותר, ערבוב לעתים קרובות, עד אורז רך אבל עדיין המשרד לנשוך תערובת הוא שמנת, על 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
14
הוסף תרד, קרם fraîche, 1 1/2 כוסות פקורינו מגוררת, 1/4 עירית כוס, שעועית פאבה שמורה ופטריות לריזוטו. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד תרד נבול גבינה מותכת, על 2 דקות. ריזוטו העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
פולפול
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פקורינופקורינו
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
(צינור גדול)(צינור גדול)
15
כמה דקות לפני ריזוטו נעשה, לחמם ביצים עלומות במחבת גדולה של מים רותחים, על 1 דקה. מחלקים ריזוטו בין קערות העליון עם ביצים, פקורינו מגולח, עירית, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
פקורינופקורינו
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז arborioאורז arborio6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)קרם fraîche או שמנת חמוצהקרם fraîche או שמנת חמוצה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש6largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשעועית fava או אפונה טרי (או קפוא, מופשר) fava או אפונה (כ 2 ק שעועית fava או אפונה טרי (או קפוא, מופשר) fava או אפונה (כ 2 ק " ג תרמילים)1נורת שומר, קצוצהנורת שומר, קצוצה1חבורהתרד שטוח עלה, גזוז, עלים קרועיםתרד שטוח עלה, גזוז, עלים קרועים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעירית טרייה קצוצה ועוד להגשהעירית טרייה קצוצה ועוד להגשה4שיני שום, קצוץ דקשיני שום, קצוץ דק6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר2largesכרישה, לבנים וירוקים חיוורים בלבד, קצוץכרישה, לבנים וירוקים חיוורים בלבד, קצוץ2בצל צהוב בינוני, קצוץמרק עוף דל נתרןמרק עוף דל נתרן2(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוסות דק פקורינו מגוררת או פרמזן (על פלוס יותר לגילוח1/2 כוסות דק פקורינו מגוררת או פרמזן (על פלוס יותר לגילוח2(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, מחולקתחמאה לא מלוחה, מחולקת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות chanterelles או crimini (baby bella), חצוי או לרבעים אם גדולפטריות chanterelles או crimini (baby bella), חצוי או לרבעים אם גדול