קושיקשה
מוכן ב32 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

ריזוטו מיקרוגל בסיסי

ריזוטו מיקרוגל בסיסי
אם יש לך מרק עוף, גבינת פרמזן, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו במיקרוגל, ריזוטו פטריות מיקרוגל, ו פרימוורה ריזוטו במיקרוגל.

הוראות

1
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים בקערה בגודל בינוני מיקרוגל בטוח. מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות. מערבבים באורז, ומיקרוגל ב 2 דקות גבוהות.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
מערבבים 2 3/4 מרק כוסות יין 1/4 כוס. מכסים בחוזקה בניילון נצמד. (לא לפרוק). מיקרוגל ב 9 דקות גבוהות. בזהירות לסובב קערה ללא חשיפה (כדי לשלב את התערובת), מיקרוגל ב 8 דקות גבוהות. להסיר בזהירות ולהשליך לעטוף פלסטיק. מערבבים גבינה מרק עוף 1/4 כוס, ערבוב 30 שניות עד 1 דקה או עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
גבינהגבינה
ייןיין
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
3
להוסיף 1/4 כוס מרק נוסף, 1 כף. בכל פעם, במידת הצורך, עבור עקביות הרצוי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרקמרק
4
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו אורז בחר ריזוטו בסגנון איטלקי אורז, תנור מיקרוגל 1,100 ואט, וקערת זכוכית 2 1/2 ליטר. גילינו שעטיפות פלסטיק לאטימה עצמית, כמו GLAD Press ' n Seal, לא עובדות ביישומים אלה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
תנורתנור
5
ריזוטו גבינה ובייקון: תחליף 1 כוס טרי מגורר גבינת צ ' דר חדה במיוחד עבור גבינת פרמזן. הכן ריזוטו מיקרוגל בסיסי כמו בימוי, ערבוב 3 כף. jarred diced pimiento, סחוט, עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פרמזןפרמזן
פימיאנטו חתוך לקוביותפימיאנטו חתוך לקוביות
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
6
מפזרים 1/4 כוס מבושל בייקון מתפורר 2 בצל ירוק פרוס דק רק לפני ההגשה. עושה 4 מנות; הכנה: 10 דקות., קוק: 22 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
בצל ירוקבצל ירוק
7
ריזוטו אפונה ואספרגוס ירוק: להכין ריזוטו מיקרוגל בסיסי לפי ההוראות. בינתיים, הצמד את ולהשליך קצוות קשים של 1/2 lb. אספרגוס, וחותכים לחתיכות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
8
אספרגוס לטחון במחבת nonstick משומנת קלות על חום בינוני 3 עד 4 דקות או עד פריך רך; מערבבים ב 1/2 כוס אפונה ירוקה מתוקה קפואה, מופשר. מערבבים תערובת אספרגוס, 1 כף. נענע טרי קצוץ, 1 כפית. גרידת לימון ו-2 כפית. מיץ לימון לריזוטו מוכן.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מנטה טרייהמנטה טרייה
אפונה ירוקהאפונה ירוקה
גרידת לימוןגרידת לימון
אספרגוסאספרגוס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מגישים באופן מיידי. עושה 4 מנות; הכנה: 15 דקות., קוק: 26 דקות.
10
Portobello-ריזוטו תרד: להכין ריזוטו מיקרוגל בסיסי לפי ההוראות. בינתיים, לטגן 1 (8-עוז.) חבילת פרוס בייבי פורטובלו פטריות ב 1 כף. שמן זית חם במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה 6 דקות או עד מכרז. מערבבים 3 כוסות ארוז בתקיפות תרד טרי, ומבשלים 1 דקה או עד נבול. מערבבים תערובת פטריות לתוך ריזוטו מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורטובלופטריות פורטובלו
שמן זיתשמן זית
פטריותפטריות
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מחבתמחבת
11
מגישים באופן מיידי. עושה 4 מנות; הכנה: 10 דקות., קוק: 29 דקות.
12
ריזוטו פרמזן-סקווש: להכין ריזוטו מיקרוגל בסיסי לפי ההוראות, הגדלת גבינת פרמזן עד 1/2 כוס. מערבבים 1 (12-עוז.) חבילת סקווש מבושל קפוא, הפשיר סחוט, ו 3 כף. דק פרוס בזיליקום טרי לריזוטו מוכן. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
בזיליקום טריבזיליקום טרי
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
13
מגישים באופן מיידי. עושה 4 מנות; הכנה: 10 דקות., קוק: 23 דקות.