ריזוטו ספגטי שבור פטריות בר עם ארוגולן ואגוזי לוז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 32 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל של 908 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.72 דולר למנה. אם יש לכם שום, חמאה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. נסו רגל כחולה או ריזוטו פטריות בר מעורב עם ארוגולה, ריזוטו פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים פטריות, ציר ומים בסיר רוטב ומחממים, שומרים על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
רוטב
מלאי
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מחממים מחבת מטגן בינונית או מחבת ריזוטו עם 3 כפות שמן זית כתית מעולה, 3 סיבובים של התבנית, על אש בינונית עד בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים בצל ושום למחבת, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומקפיצים עד שהם רכים 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים פסטה וטוסט עד להזהבה עמוקה בצבע ואגוזי מאוד בניחוח, 6 עד 7 דקות. מערבבים יין ולתת לו לבשל משם, 1 דקה. מצקת במלאי כל כמה דקות, תוך ערבוב דקה טובה עם כל תוספת מלאי לפיתוח עמילנים. התאדו כמעט את כל הנוזלים לפני כל תוספת מלאי. פסטה תבשל מהר יותר ואז אורז. התחל לטעום לאחר כ-8 עד 9 דקות של זמן בישול ברגע שתתחיל להוסיף ציר. כשאתה יורד לכוס האחרונה של הנוזלים שלך, הסר פטריות, קוצץ והוסף לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
פסטה
מלאי
טוסט
אורז
יין
ציוד שתשתמש בו
מצקת
5
בזמן שהפסטה מתבשלת, צולים אגוזי לוז במחבת עד שהם ריחניים. קלף אגוזים על ידי שפשוף הקליפות במגבת מטבח נקייה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
פסטה
טוסט
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
מחבת
6
כשהפסטה מבושלת לאל דנטה, מערבבים חמאה לתבנית ואז מערבבים פנימה את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
גבינה
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
שמלה ארוגולה עם מיץ לימון, טפטוף שמן זית, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
שמן זית
ארוגולה
8
מגישים ריזוטו בקערות רדודות עם ירקות ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
הערה מכרזי עוף קלויים בתנור סלטימבוקה עשוי להיות פרוס ומוגש על גבי או כמנה ראשונה או שנייה לארוחה.