תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו עם אספרגוס. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 608 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, טימין לימון, חסה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ריזוטו אספרגוס, ריזוטו אספרגוס, ו ריזוטו אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקלפים את השליש התחתון של גבעולי האספרגוס עם מקלף ירקות. הצמד כל גבעול שבו הוא נשבר באופן טבעי; שמור 4 של תחתית קלופים עבור crostini (להלן). דק פרוסה 6 תחתית אספרגוס ומניחים את שאר התחתית בסיר עם 8 כוסות מים ואת הקורנית כדי להפוך מרק אספרגוס; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
קרוסטיני
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קולף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד שקוף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
4
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב, עד מבריק, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
הוסף 1 1/4 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
יוצקים את היין ומערבבים עד נספג. מערבבים ב 1/2 כוס מרק אספרגוס עד נספג (להשתמש מצקת כדי להוסיף את המרק, שמירה על מוצקים במחבת). המשך להוסיף מרק במרווחים 1/2 כוס, ערבוב כל הזמן ומאפשר הנוזל להיספג לפני הוספת יותר, על 10 דקות. (אתה צריך על חצי מרק שמאל.) מערבבים את תחתית אספרגוס פרוס ואת גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מצקת
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את המרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, עד שהאורז הוא פשוט רך, 5 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
8
בינתיים, מניחים את קצות האספרגוס במחבת גדולה, מכסים במים ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד רק מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את 2 כפות הנותרים חמאה, פרמזן ומיץ לימון לריזוטו. מערבבים את החסה, להסיר מן החום ואת העונה עם מלח. מחלקים בין קערות, למעלה עם רוביולה ועונה עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
רוטב עגבניות Hunt's®
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
טפטוף את טיפי האספרגוס עם שמן זית וכפית על הריזוטו.