ריזוטו בשר סרטנים עם אפונה ונענע עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 382 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חמאה, בשר סרטנים, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. נסו ריזוטו שוק החקלאים עם בצל אביב, אפונה טרייה ונענע, פסטה עם בשר סרטנים ואפונה הצמד סוכר, ו דייסת אפונה חם (ריזוטו שיבולת שועל עם אפונה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים את מלאי הירקות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
2
מוסיף את היין הלבן ותחתון לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
3
בסיר גדול, המבוסס על כבד או תנור הולנדי, מחממים 2 כפות חמאה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הבצל, מנמיכים את החום למדיום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד במכרז, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
6
מוסיפים את האורז ומבשלים, מערבבים היטב כדי לצפות את האורז, במשך כדקה.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
הוסף כ 1 כוס של המניה החמה ומערבבים בעדינות עם משיכות ארוכות ואיטיות עד שרוב הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
8
הוסף עוד כוס של מניות ומבשל, ערבוב, עד כמעט כל המניה שנספגה. המשך לבשל את האורז בדרך זו עד שהשתמשת על 3 כוסות של המניה. מתבלים את האורז עם מלח ופלפל לפי הטעם בכל עת במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף גדושה פלפל לבן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
9
מוסיפים את האפונה, הבצל הירוק, וכ -1 1/2 כוסות של המניה החמה וממשיכים לבשל, ערבוב, עד שרוב הנוזל נספג. תטעם את האורז. אם זה עדיין קשה מאוד, להוסיף יותר מניות ולהמשיך לבשל עד שהוא כמעט אבל לא ממש רך.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף גדושה פלפל לבן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
10
מוסיפים את החמאה הנותרת, בשר סרטנים, נענע קצוצה, גרידת לימון, גבינת פרמזן, וכוס נוספת של נוזל. לבשל, ערבוב, עד crabmeat מחומם דרך, רוב הנוזל נספג, והאורז הוא שמנמן, לעיס, ורק מעט מוצק לנשוך. מחלקים את הריזוטו בין קערות חמות ומקשטים עם עלי נענע, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
כסף ללא נעליים
בשר סרטנים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.