ריזוטו עם פריחת קישואים וזעפרן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו עם פריחת קישואים זעפרן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בסביבה 40 דקות. אם יש לכם זעפרן, פריחת קישואים, אורז קרנרולי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: ספגטי עם פריחת קישואים וזעפרן, ריזוטו קישואים עם פריחת דלעת ממולאת, ו פריחת דלעת ממולאת עם אורז זעפרן מתוק.
הוראות
באמצעות סיר, מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל האדום עד רך, כ 2 דקות.
מוסיף את האורז וטוסט במשך כמה דקות.
מוסיפים את היין הלבן ומערבבים עד שמנת.
חותכים את פריחת הקישואים לחתיכות ולהוסיף לאורז.
מחממים את מלאי הירקות ומוסיפים את הזעפרן למניה. אפשר את הזעפרן כדי תלול במלאי במשך כמה דקות.
מוסיפים את מלאי הזעפרן לאורז ומאפשרים לבשל במשך 15 דקות ערבוב מדי פעם.
כדי לסיים את הריזוטו, מערבבים בחמאה ובגבינת פרמזן. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.