קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות18
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחורף
מגזין

ריזוטו עם קישוא חורף צלוי

ריזוטו עם קישוא חורף צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו עם סקווש חורף קלוי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך פלפל, שמן זית, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו ריזוטו alla זוקה (ריזוטו סקווש חורף), ריזוטו סקווש חורף, ו ריזוטו סקווש חורף עם רדיקיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את כל קוביות הסקווש על גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
טפטוף עם 1 כף שמן זית וחומץ, ולזרוק. מתבלים עם 1 כף טימין, מלח ים ופלפל, וצולים 35 עד 40 דקות או עד שהסקווש רך משחימים, הופכים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מלח יםמלח ים
חומץחומץ
פלפלפלפל
סקוושסקווש
טימיןטימין
4
הסר מהתנור, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מביאים מרק לרתיחה בסיר 3 ליטר מעל חום בינוני גבוה. כבה חום, לכסות, ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מחממים את שמן הזית והחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים בצל, ומטוגנים, ערבוב לעתים קרובות, 2 דקות או עד רך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
8
להוסיף שום, ומטופח, ערבוב כל הזמן, 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
9
מוסיפים אורז, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 2 דקות או עד דגנים מצופים היטב ואת החיצוניות להפוך שקוף. (אל תתנו אורז חום.)
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
אורזאורז
10
מוסיפים יין לבן ומבשלים 30 שניות או עד שרובו מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
11
מוסיפים 1 מרק עוף כוס, ומערבבים כל הזמן עד נספג בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
12
מוסיפים מרק נוסף במרווחים של 1 כוסות, מערבבים לאחר כל תוספת עד שרוב המרק נספג. להפסיק להוסיף מרק כאשר אורז נראה רווי. (ייתכן שלא צריך את כל 5 מרק כוסות.) לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 20 עד 25 דקות או עד אורז רך וקרם אבל לא רגשני.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
אורזאורז
13
מערבבים סקווש מבושל וכל מיצים שנאספו, ומוסיפים 1 כפית הנותרים טימין. להפחית את החום נמוך, לבשל 2 דקות או עד סקווש הוא התחמם היטב.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
טימיןטימין
14
להוסיף קצת יותר מרק עוף אם הריזוטו מתייבש מדי.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
15
הסר מהחום, ומערבבים 1/4 כוס פרמזן. מתבלים עם מלח ים ופלפל נוספים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרמזןפרמזן
16
מפזרים עם פרמזן שנותר, ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
1
הכף: כפית רגילה תעבוד, אבל כפית ריזוטו תקבל את התוצאות המכרז שאתה מחפש. אורז עובר דרך החור של הכף במקום לקבל מעוך.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
2
האורז: ברגע שהאורז הופך מבריק ושקוף, הוא מצופה במלואו בשמן זית וחמאה ומוכן לנוזל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
אורזאורז
3
המרק: לשמור אותו חם! לקבלת ספיגה מקסימלית ומרקם שמנת, ודא מרק העוף הוא עדיין חם כאשר הוא הוסיף ריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק