קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

ריזוטו פטריות

ריזוטו פטריות
אם יש לכם חמאה, פטרוזיליה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות.

הוראות

1
להביא מלאי לרתיחה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מטגנים את הפטריות: ממיסים את החמאה בסיר רחב על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים פטריות בצלצלים וטוגנים כ 5 דקות (אם באמצעות chanterelles, sauté יבש הראשון במשך דקה או שתיים ולתת את הפטריות לבשל במיצים שלהם לפני הוספת החמאה).
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
פטריותפטריות
שאלותשאלות
חמאהחמאה
1
מוסיפים את האורז ומערבבים לשלב. 
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
2
מוסיפים ברנדי, מביאים לרתיחה, ומפחיתים את הנוזל בחצי, כ 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברנדיברנדי
3
מלאי מבעבע, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב מספיק כדי לשמור על האורז מדבק לקצוות של המחבת. מערבבים את האורז כמעט כל הזמן ערבוב רפידות את העמילן מהאורז, מה שהופך את רוטב שמנת אתה מחפש בריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
מלאימלאי
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
חכה עד המניה נספגת כמעט לחלוטין לפני הוספת 1/2 כוס הבאה.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
5
תהליך זה ייקח בערך 25 דקות. האורז צריך להיות רק מבושל מעט לעיס.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
6
בגבינת הפרמזן ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מלח ופלפלמלח ופלפל
7
מקשטים עם פטרוזיליה טרייה קצוצה או עירית.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה
עיריתעירית

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לריזוטו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון