אם יש לכם חמאה, פטרוזיליה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות.
הוראות
1
להביא מלאי לרתיחה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מטגנים את הפטריות: ממיסים את החמאה בסיר רחב על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים פטריות בצלצלים וטוגנים כ 5 דקות (אם באמצעות chanterelles, sauté יבש הראשון במשך דקה או שתיים ולתת את הפטריות לבשל במיצים שלהם לפני הוספת החמאה).
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרל
פטריות
שאלות
חמאה
1
מוסיפים את האורז ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אורז
2
מוסיפים ברנדי, מביאים לרתיחה, ומפחיתים את הנוזל בחצי, כ 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברנדי
3
מלאי מבעבע, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב מספיק כדי לשמור על האורז מדבק לקצוות של המחבת. מערבבים את האורז כמעט כל הזמן ערבוב רפידות את העמילן מהאורז, מה שהופך את רוטב שמנת אתה מחפש בריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
מלאי
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
חכה עד המניה נספגת כמעט לחלוטין לפני הוספת 1/2 כוס הבאה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
5
תהליך זה ייקח בערך 25 דקות. האורז צריך להיות רק מבושל מעט לעיס.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לריזוטו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.