שרימפס מתכון ריזוטו עגבניות מוכן בתוך כ 45 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ופסקאטרי אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 92 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 785 קלוריות. מתכון זה משמש 6. זה עובד טוב כמנה עיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם כרישה, עגבניות, זן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מתכונים דומים: ריזוטו אלה קרמה די סקמפי (ריזוטו עם שרימפס טהור), ריזוטו שרימפס, ו ריזוטו שרימפס ואפונה.
הוראות
1
ציוד מיוחד: מעבד מזון
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
1
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית ומקפיצים את השרימפס עד שהוא אטום בלבד, כ -2 דקות. במעבד מזון מחית את השרימפס, השמנת הכבדה והעגבניות לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
לריזוטו: בסיר קטן הביאו את ציר השרימפס לרתיחה על אש גבוהה. להפחית את חום ולהתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפס
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מחממים 2 כפות חמאה לא מלוחה בסיר עם תחתית כבדה על אש בינונית, מוסיפים את שאלוט ומקפיצים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את אורז הארבוריו ומערבבים עד שהוא מצופה בחמאה, בערך 1 עד 2 דקות. הופכים את האש לגבוהה ומוסיפים את היין הלבן, מערבבים עד שרוב היין נספג באורז. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אורז Arborrio
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את הציר החם 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד, לאחר כל תוספת, עד שהנוזל נספג. ממשיכים להוסיף את הציר ומערבבים לשחרור העמילן מהאורז. התחל לבדוק את האורז עבור אלילות לאחר 18 דקות, זה צריך להיות אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן
1 כף גדושה פלפל לבן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
מוסיפים את תערובת שמנת השרימפס וממשיכים לבשל 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
7
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את יתרת החמאה, הבזיליקום, הפטרוזיליה והפרמזן. התאם את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל אדום, קוביות קטנות
8
במחבת גדולה על אש בינונית הקפיצו את השום ואת השרימפס שנותר בשמן זית למשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מגישים את השרימפס על גבי הריזוטו ומפזרים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
10
בסיר מלאי גדול על אש גבוהה הקפיצו את קליפות השרימפס עד ורוד בוהק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
מוסיפים את הכרישה, הגזר, הבצל, השאלוט, השום והטימין ומבשלים עד שהם רכים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)
2 כוסות שיני שום
12
יוצקים את היין הלבן ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
13
מוסיפים את המים הקרים ומביאים לרתיחה. דלף כל קצף או זיהומים מפני השטח. מבשלים על אש בינונית למשך 30 דקות.
פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. שמורת אלזס ווילם פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלזס ווילם פינו גריס ריזרב
צבע זהוב עז עם רמזים לאוכרה, ליין יש אף של פרי בשל, חבוש. בפה ההתקפה היא גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן באופן מושלם סוכר וחומציות.התאימו יין זה לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשרים לבנים צלויים או צלויים (חזיר, עגל), ארנב, עופות ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כמו ריזוטו.