ריקוטה קוואטלי עם בייקון וקישואים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריקוטה Cavatelli עם בייקון וקישואים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 359 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קישואים, מלח ופלפל, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. מתכונים דומים: Cavatelli עם ארוגולה & ריקוטה סלטה, קיץ Cavatelli עם תירס, עגבניות וקישואים, ו פריד קישואים פרחים עם באפלו ריקוטה: פיורי di זוקה Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ועמוקה.
מוסיף את גרגר ומבשלים על חום מתון עד פריך, על 8 דקות.
להעביר מגבות נייר לניקוז.
יוצקים את כל אבל 1 כף של שומן גרגר.
מוסיפים את הקישואים; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד בקושי התרכך, על 2 דקות. החזר את גרגר האבק למחבת והסר מהחום.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את cavatelli עד אל דנטה.
ניקוז, הזמנת 1/4 כוס מים בישול הפסטה.
הוסף את cavatelli, שמורות בישול מים עגבניות למחבת. מתבלים במלח ופלפל. לזרוק בעדינות על חום מתון עד מחומם דרך.
להעביר את הפסטה לקערה רדודה גדולה ולזרוק עם בזיליקום ו 1/3 כוס הפרמזן.
מגישים מיד, מעבירים פרמזן נוסף ליד השולחן.