רסק תפוחים/וופל נקניק
המתכון של רסק תפוחים/נקניק וופלים ניתן להכין תוך כ-50 דקות. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 16 גרם חלבון ו-22 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. תמורת 90 סנט למנה, מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש רסק תפוחים, קינמון טחון, נקניק חזיר בתפזורת וביצים. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 40%, וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: וופלים ברסק תפוחים, וופלים ברסק תפוחים, וופלים של רסק תפוחים ללא גלוטן ללא גלוטן.
הוראות
במחבת משחימים ומפוררים נקניק עד שכבר לא ורוד. בינתיים מערבבים בקערה גדולה קמח, אבקת אפייה, קינמון ואגוז מוסקט. בקערה אחרת טורפים קלות חלמונים.
מוסיפים חלב, רסק תפוחים ושמן; לערבב היטב. מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד לאיחוד. מקציפים חלבונים עד שנוצרים פסגות נוקשות; מקפלים לבלילה.
מסננים נקניק; להוסיף לבלילה.
אופים במגהץ וופל שחומם מראש לפי הוראות היצרן עד להזהבה.