רקטה פראית וסלט תירס בגריל
רוקט פראי סלט תירס בגריל נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך קומץ בזיליקום, רוקט, קומץ נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עגבניות, בצל אדום וסלט רקטות עם ביצה מטוגנת, צ'וריסו בגריל פרובולטו קרוסטיני, סלט ברווז עם אגס בגריל, ויניגרט רקטות ויין אדום, ו מתכון רקטה & צ'ילי ספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ו par להרתיח את התירס.
הסר את התירס מהמים ולהניח בצד.
מחממים גריל או מחבת גריל על אש בינונית.
גריל התירס עד חרוך קלות הגרעינים הם מכרז.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לחתוך את הגרעינים את הקורים. בסיר, לשלב את הדבש, חומץ, מים פריחת תפוזים, גרידת תפוזים ומיץ תפוזים ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. מבשלים עד מעובה מעט, על 7 דקות.
בקערה גדולה, לזרוק את התירס עם הרוטב ואת עשבי תיבול טריים.
כדי לשרת: על כל צלחת מורכב ערימה קטנה של רקטות ורסס עם שמן זית כתית נוספת וקמצוץ של מלח ים ופלפל. למעלה עם 2 כפות של תערובת תירס.