רתיחה שרימפס
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? רתיחה שרימפס יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 421 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 200 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שום, תירס אוזניים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. מתכונים דומים: קליפות שרימפס קלות (חסילונים מרתיחים), רתיחה שרימפס, ו רתיחה שרימפס.
הוראות
ממלאים סיר גדול עם 4 ליטרים של מים. לסחוט את מיץ לימון לתוך המים ולהוסיף את חצאי לימון סחוט.
מוסיפים את המפרץ הישן, שום ובצל. לקשור את ענפי הקורנית יחד עם חוט מטבח ולהוסיף לסיר. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ומבשלים כ 5 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר ומבשלים עד רק מכרז, על 10 דקות.
מוסיפים את התירס ומבשלים 5 דקות נוספות.
בינתיים, פרוס לאורך החלק האחורי של כל שרימפס דרך הפגזים; להסיר את הוורידים ולשטוף את השרימפס.
הוסף לסיר, לכסות ולבשל עד סלסול שרימפס והם רק אטומים, 2 עד 3 דקות.
להעביר את השרימפס וירקות עם כפית מחוררת או רחפן לקערה גדולה.
מוסיף את החמאה על 1 מרק כוס לקערה ולזרוק עד החמאה נמסה.
מעבירים את השרימפס והירקות למגש.
מגישים עם מרק שנותר,פרוסות לימון ורוטב חם, אם תרצה.