שום ומאפין תירס עגבניות מיובשות
אם יש לכם חלב חמאה, תירס הקרנל, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. גריז 2 קופסאות מאפין.
בקערה גדולה משלבים את תערובת המאפין, תירס, שום ועגבניות מיובשות. מערבבים לשלב. בקערה קטנה להקציף יחד את החמאה, שמנת חמוצה, וביצים עד מעורבב היטב.
מוסיפים את תערובת החמאה לתערובת המאפין. מערבבים לשלב. כפית את התערובת לתוך שימורי מאפין, ממלא את הכוסות על חצי הדרך.
אופים עד חום זהוב על גבי, כ 15 דקות.