קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

שום ומאפין תירס עגבניות מיובשות

שום ומאפין תירס עגבניות מיובשות
אם יש לכם חלב חמאה, תירס הקרנל, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F. גריז 2 קופסאות מאפין.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה משלבים את תערובת המאפין, תירס, שום ועגבניות מיובשות. מערבבים לשלב. בקערה קטנה להקציף יחד את החמאה, שמנת חמוצה, וביצים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 פחית (8 אונקיות) פרוסות אננס1 פחית (8 אונקיות) פרוסות אננס
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את תערובת החמאה לתערובת המאפין. מערבבים לשלב. כפית את התערובת לתוך שימורי מאפין, ממלא את הכוסות על חצי הדרך.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 פחית (8 אונקיות) פרוסות אננס1 פחית (8 אונקיות) פרוסות אננס
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
4
אופים עד חום זהוב על גבי, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות