שום מוקפץ ושרירצ'ה שרימפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שום מוקפץ שרימפס Sriracha. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 315 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-2266 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר חום, שמן canolan, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: טוסטים שום Sriracha עם שרימפס, חביתת שרימפס / ביצים מוקפצות עם בצל אדום ומתכון שרימפס, ו שרימפס מתובל מוקפץ.
הוראות
בקערה קטנה, להקציף יחד את מיץ לימון, Sriracha, וסוכר ולהניח בצד.
מחממים את השמן בווק גדול על חום גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את השום ואת שאלוט ומערבבים ומטגנים עד השום רק מתחיל חום, 30 שניות עד 1 דקה.
מוסיפים את השרימפס לווק ומבשלים וזורקים רק עד שהחסילון מתחיל להפוך ורוד מכל הצדדים, 1 עד 2 דקות.
לסובב את תערובת Sriracha לתוך ווק ולזרוק לשלב. מתבלים במלח ופלפל שחור. המשך לבשל עד השרימפס מצופה ברוטב ומבושל דרך, 2 עד 3 דקות יותר.
מעבירים את השרימפס למגש, מקשטים בכוסברה ומגישים מיד.