קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

שום קלוי, Poblano, וגואקמולי פלפל אדום

שום קלוי, Poblano, וגואקמולי פלפל אדום
שום קלוי, Poblano, וגואקמולי פלפל אדום עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך מיץ ליים, טורטיות תירס, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 64% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: שום קלוי, Poblano, וגואקמולי פלפל אדום עם צ'יפס טורטייה תוצרת בית, גוואקמולי צלוי-Poblano עם שום ופטרוזיליה, ו פלפל אדום קלוי וגואקמולי שום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
2
כדי להכין ממרח אבוקדו, לעטוף שיני שום בנייר כסף; אופים ב 450 במשך 15 דקות או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
3
תן מגניב מעט; להסיר עורות.
4
מניחים שום בקערה בינונית; מחית עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
5
מטאטא Preheat.
6
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 15 דקות או עד מושחר, פונה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
9
בואו לעמוד 10 דקות. לקלף דק קוצצים.
10
מוסיפים פלפלים, בצל, והבא 4 מרכיבים (דרך אבוקדו) כדי שום מחית; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
11
הפחת חום ל-42
12
כדי להכין צ ' יפס, לשלב טריזים טורטייה, 2 כפיות מיץ, ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה, משליך למעיל. מסדרים את הטורטיות בשכבה אחת על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
13
אופים ב 425 במשך 10 דקות או עד פריך משחימים קלות, מפנה פעם אחת. מגניב 5 דקות.
14
מגישים עם ממרח אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.