שוקולד טבול חלבית טוסט קראנץ™ דגני מרשמלו פינוקים
מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו חמאה, מרשמלו, דגני בוקר מצופים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו גלידת דגני קרנץ ' עם לחם מטוגן, דבש אגוז צ'יריוס & בננה מרשמלו דגנים פינוקים, ו קאפקייקס™ Crunch טוסט חלבית (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית או פאן עם ספריי בישול. גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה; להפריש.
בסיר 3 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני.
מוסיף מרשמלו; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מרשמלו נמסים לחלוטין.
יוצקים תערובת לתוך קערה גדולה.
מוסיפים דגנים; מערבבים עם מרית גומי עד הדגנים מצופה היטב.
יוצקים תערובת דגנים לתבנית אפייה; לחץ בצלחת עם מרית גומי. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, כ -30 דקות.
בזהירות להפוך צלחת אפייה על גיליון נייר מצופה נייר שעווה; להסיר צלחת. באמצעות סכין משונן, לחתוך תערובת דגנים לתוך 6 שורות על ידי 4 שורות לעשות 24 ברים.
בקערה קטנה למיקרוגל, שבבי שוקולד מריר במיקרוגל על במרווחים של 30 שניות, ערבוב באמצע, עד שבבי נמסים וניתן לערבב חלק.
לטבול קצה אחד של כל בר לתוך שוקולד נמס; לחזור גיליון עוגיות מצופה נייר להגדיר. להכניס למקרר 10 דקות או עד שוקולד מוגדר לחלוטין לפני ההגשה.