עוגיות שוקולד-שיבולת שועל וצימוקים לבנים יכולות להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. והוא יספק כ 120 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 34 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לך קמח, מלח, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים שוקולד לבן, שיבולת שועל-עוגיות צימוקים (קמח מחיטה מלאה לבן), ו עוגיות שוקולד צימוקים שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת; מוסיפים בהדרגה סוכרים, מכים היטב. מקציפים בביצה ובחומרי טעם כתומים רק עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
מלח דק, לשולי הכוסות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים תערובת קמח ושיבולת שועל; מערבבים עד מעורבב. מערבבים שוקולד לבן וצימוקים. כיסוי וצנן בצק 1 שעה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
4
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. זרוק את הבלילה על ידי כף גדושה, 3" בנפרד, על גבי גיליונות אפייה מוכנים.