שוקולד מנטה שכבות טורט
שוקולד מנטה שכבות טורט יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 550 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, תמצית מנטה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו טורטה דו-שכבתית בשוקולד, טורט שוקולד מנטה, ו טורט שוקולד מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות. קו כל מחבת עם 9 אינץ ' עגול פיסת נייר שעווה; גריז נייר שעווה. תניח בצד.
מערבבים את כל מרכיבי העוגה בקערה גדולה. הכה במהירות בינונית, גירוד קערה לעתים קרובות, עד חלקה.
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים במשך 20 עד 25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מחבתות.
הסר נייר שעווה. מגניב לגמרי.
מערבבים קצפת מצוננת ו 1 1/2 כפיות תמצית מנטה בקערה קטנה. הכה במהירות גבוהה, גירוד קערה לעתים קרובות, עד פסגות רכות טופס. המשך להכות, בהדרגה הוספת 2 כפות סוכר, עד פסגות נוקשות טופס. להזמין 1/2 כוס מילוי לקישוט; להכניס למקרר.
חותכים כל שכבת עוגה אופקית לשניים באמצעות סכין משונן. כדי להרכיב טורט, מניחים שכבת עוגה מפוצלת אחת על צלחת הגשה; להפיץ עם מילוי 1/3. חזור עם שאר שכבות העוגה ומילוי, המסתיים בשכבת העוגה. מקררים torte לפחות 1 שעה.
ממיסים 2 כפות חמאה ב 1-סיר ליטר; מערבבים בשוקולד צ ' יפס וסירופ תירס. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שבבי שוקולד נמסים (2 עד 3 דקות).
הסר מהחום; מערבבים ב 1/4 כפית תמצית מנטה.
מורחים זיגוג על גבי torte, המאפשר זיגוג לטפטף למטה הצדדים.
מקשטים עם מילוי 1/2 כוס שמור ועלי נענע, אם תרצה בכך. להכניס למקרר עד שישב בכלא.