שוקולד ספוטי טרייבייק לפודסי
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים ההר ד ' אובר, אז לתת שוקולד ספוט טרייבייק המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם סוכר גלגלית, אבקת קקאו, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת פודסי נקודתית, עוגת שוקולד לבן, ו שוקולד ופקאן טרייבייק (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה וקו תבנית אפייה או פח צלייה קטן, בערך 20 על 30 סנטימטרים.
מחממים תנור למאוורר/גז 180 מעלות/160 מעלות צלזיוס
ממיסים בעדינות את החמאה בסיר גדול, מגניב במשך 5 דקות, מוסיפים סוכר, וניל וביצים, ואז מכים עד חלקה עם כף עץ. מערבבים פנימה את הקמח, הקקאו וכפית המלח. מערבבים פנימה את טיפות שוקולד החלב ואופים 35 דקות עד לתפיחה בכל רחבי שיפוד יוצא עם כמה פירורים לחים. שלב 2: לחלק העליון מחממים בעדינות 85 גרם חמאה וסוכר גלגלית 85 גרם יחד עד ששניהם נמסים. מערבבים 200 גרם חלב מרוכז קל ומביאים לרתיחה. מצננים למשך 5 דקות ואז מערבבים פנימה 50 גרם טיפות שוקולד חלב להמסה.
מורחים על העוגה הקרה, ואז תחרה כפתורי שוק לבנים מעל.