שיבולת שועל חמאת בוטנים חטיפי שוקולד יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סודה לשתיה, חמאת בוטנים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . וזה די גרוע. נסו חטיפי שיבולת שועל חמאת בוטנים שוקולד, חמאת בוטנים שוקולד חטיפי שיבולת שועל, ו חטיפי שיבולת שועל ללא אפייה עם שוקולד וחמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לנצח חמאה, 1/2 כוס סוכר לבן, סוכר חום, ביצה בקערה גדולה עד חלקה. מערבבים בקמח, שיבולת שועל, 1/3 כוס חמאת בוטנים, סודה לשתיה, תמצית וניל ומלח עד שהבצק מעורבב היטב. לחץ על הבצק לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/2 כוס נשיקות הרשי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ 20 דקות; מפזרים שבבי שוקולד מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
תן שבבי שוקולד להמיס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
5
מורחים שוקולד על עוגייה עם מרית או סכין.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחד
6
מערבבים סוכר של ממתקים, 1/4 כוס חמאת בוטנים, וחלב בקערה קטנה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
להוסיף יותר חלב אם התערובת עבה מדי לשפוך; טפטוף על שוקולד ולאפשר להתקרר.