שיטאקי - חזה עוף ממולא עם זיגוג טריאקי
המתכון שיטאקה-חזה עוף ממולא עם זיגוג טריאקי מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יפני. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות שיטאקי, שרי, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חזה עוף ממולא תפוח W / זיגוג תפוח מתוק, חזה עוף בגריל עם ויניגרט פטריות שיטאקי, ו סטייק ממולא צלוי עם בצל ירוק, זנגביל, וזיגוג טריאקי.
הוראות
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים פטריות, בצל ירוק טחון, וג ' ינג ' ר; לטחון 3 דקות. כף לתוך קערה קטנה, ומערבבים 1 כף רוטב טריאקי. תניח בצד.
חותכים חתך אופקי דרך החלק העבה ביותר של כל חזה עוף חצי כדי ליצור כיס. דברים על 1 1/2 כפות של תערובת פטריות לתוך כל כיס.
חום 1 כפית שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
להוסיף עוף; לטגן 6 דקות בכל צד או עד העוף נעשה.
הסר עוף מחבת. להפריש; להתחמם.
מוסיפים 2 כפות רוטב טריאקי, קליפת תפוזים, מיץ תפוזים, שרי ודבש למחבת, ומביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות או עד מופחת 1/4 כוס. זיגוג כפית כתום על עוף, ומקשטים עם בצל ירוק פרוס,אם תרצה.