שיפודי סלט קפרזה
שיפודי סלט קפרזה הוא צמחוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 300 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם שיפודי עץ, שמיר עשב, לחם כפריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו שיפודי סלט קפרזה, שיפודי סלט קפרזה, ו שיפודי סלט קפרזה (מתכונים דומים).
הוראות
אופים לחם לפי הוראות הפחית. מגניב בערך 10 דקות.
בינתיים, גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול; להפריש. בקערה בינונית, מערבבים יחד חמאה מומסת, שום, בזיליקום, שמיר ופלפל.
חותכים לחם לקוביות 3/4-עד 1 אינץ'; מניחים בקערה עם תערובת חמאה. לזרוק קוביות לחם למעיל.
מניחים בשכבה אחת על גיליון עוגיות.
אופים 20 עד 25 דקות, הפיכת קרוטונים כל 5 דקות, עד משחימים קלות פריך.
הסר גיליון עוגיות לצלחת או מתלה קירור; מגניב.
על כל שיפוד עץ, קוביות גבינה חוט, עגבניות, עלי בזיליקום וקרוטונים.