שיפודי עוף מטוגנים בשמן עמוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שיפודי עוף מטוגנים בשמן עמוק באפלו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 797 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-143 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, רוטב טבסקו, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו הודו באפלו מטוגן בשמן עמוק, שיפודי עוף באפלו, ו עוף מטוגן בשמן עמוק (אבל דל שומן!) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב קמח, מלח ופלפל. דל מעט עוף בקמח, מתנער כל עודף.
מניחים חתיכות עוף על שיפודים.
מניחים שיפודים על צלחת או תבנית אפייה ומניחים בצד.
בסיר קטן, להמס חמאה על חום גבוה בינוני.
מוסיפים חומץ סיידר, פרנק, ורוטב טבסקו, ערבוב עד בשילוב טוב. להוריד חום ולהניח בצד.
שים שמן בסיר מלאי גדול. שמן צריך לבוא לפחות שלושה סנטימטרים במעלה הצד של הסיר.
חום שמן על חום גבוה עד 380 ° F.
מניחים שלושה שיפודים לתוך סיר ומטגנים עד רק מבושל דרך, על 4 דקות.
העברת נייר מגבת מצופה גיליון אפייה כדי להיפטר כל עודף שמן. המשך טיגון שיפודים שנותרו בקבוצות.
העברת שיפודים לקערה גדולה או תבשיל קדרה. מערבבים רוטב עד שהוא לשלב היטב ואז לשפוך מעל שיפודים לסובב עד מצופה היטב.