שיפודי שרימפס מברזל עם Tomatillo-סלסה אבוקדו & פרוסות לימון בגריל
שיפודי שרימפס ברקים עם Tomatillo-סלסה אבוקדו & פרוסות לימון בגריל יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 83 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו מלח ים, עגבניות, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם סלסה אבוקדו-אפרסק וגואקמולי Tomatillo בגריל, סטייק בגריל עם אבוקדו-Tomatillo Salsan ו טורטיות, ו צלעות חזיר בגריל עם Tomatillo, תירס, סלסה אבוקדו.
הוראות
1
עבור המלח: מערבבים את המלח הכשר, סוכר חום לתוך מים קרים 1 ליטר עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1 כפית מלח היקורי מעושן
1
מערבבים ¼ כוס שמן זית, 2 כפיות שום טחון, פטרוזיליה עלה שטוח, פתיתי פלפל אדום, ויין לבן יבש בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוח
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
יין לבן יבש
רוטב פלפל לימון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הסר את השרימפס מהמלח. לשטוף ולהתייבש. לזרוק אותם עם המרינדה, מעיל במרינדה במשך 1 שעות, מכוסה במקרר.עבור סלסה: במעבד מזון, לשלב את tomatillos, הנותרים כפית שום, סראנו צ ' ילה; דופק דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
Tomatillos
תלת עצות, גזוז
1 תפוז, גרידה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיף את אבוקדו ובצל ירוק ודופק til רק מעורבב. הסלסה המוגמרת צריכה להיות קצת מרקם.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 קילו חזה הודו
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
4
מניחים את הסלסה בקערה קטנה וזורקים עם שמן זית כתית, מיץ לימון, מלח ופלפל. חנות, מכוסה ומקורר עד 2 שעות. לזרוק עם כוסברה ממש לפני serving.To גריל השרימפס: להדליק אש פחם.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מסננים את השרימפס ממרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6
מניחים את החסילון 6 על משטח עבודה מולך לסירוגין את החסילון שמאלה וימינה, תוחבים אותם לתוך עצמם, בעקבות הצורה הטבעית שלהם. לאבטח את השרימפס עם שיפודים 2 כך שהם גריל באופן שווה להתהפך בקלות.גריל את השרימפס על גחלים בינוניות חמות עד שהם בקושי מבושלים דרך, על 3 עד 4 דקות בסך הכל, פונה באמצע. גריל את פרוסות הלימון עד מתרכך ומסומן היטב על ידי הגריל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ערמוני מים, משולבים
7
מניחים את שרימפס פרוסות לימון על צלחות העליון עם סלסה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.