שכבות ביצה וגבינה לילה
שכבות ביצה & גבינה לילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 856 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, פלפל, גבינת פונטינה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו שכבה לילה, סטרטה ארטישוק-ו-האם לילה, ו שכבת אספרגוס לילה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350°f / 180°C / גז
חמאה קטנה 4 כוס / 960 מ " ל תבנית אפייה עמיד.
הסר את הקרום מן הלחם לחתוך לפרוסות; אתה צריך בערך 3 כוסות.
להניח את הפרוסות על פני צלחת האפייה, חופף מעט ומאפשר כמה קצוות לתלות על הצדדים.
לטאטא יחד את הביצים וחלב בקערה גדולה. מערבבים במחצית הגבינה ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים שלושה רבעים של תערובת הביצה על קוביות הלחם.
לקלף את החלק התחתון של האספרגוס ולשבור את הגבעול מסתיים שבו הוא נשבר באופן טבעי. זרוק כל גבעולי וודי.
שכבה מורטדלה על הלחם העליון עם חניתות אספרגוס.
יוצקים את תערובת הביצים הנותרת מעל ולסיים עם הגבינה הנותרת. בשלב זה, אתה יכול לאפות את השכבות מיד, או לכסות עם ניילון לעטוף/נצמד סרט ומקרר לילה לארוחת בוקר הפתעה במיטה.
אופים את השכבות עד רק להגדיר, 30 עד 35 דקות.
בואו להתקרר מעט, מפזרים את החלק העליון עם עירית קצוצה, ומגישים בתבנית האפייה.
נ. ב. להכפיל את המתכון הזה בקלות עבור קהל גדול, ולצפות בו להיעלם בכל בראנץ ' של השנה החדשה או ארוחה משותפת.
אופים במשך 1 שעה במחבת 9-by-13-in/23-by-33 ס " מ.
מתוך ספר הבישול החדש: רעיונות טריים ומתכונים מודרניים לבישול עם & זה על ידי שרה קופלנד. טקסט זכויות יוצרים © 2012 על ידי שרה קופלנד; תמונות זכויות יוצרים © 2012 על ידי שרה רמינגטון. Published by Chronicle Books LLC.