קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

שכבות חזיר וברוקולי

שכבות חזיר וברוקולי
שכבות חזיר וברוקולי עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 273 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -15 גרם שומן כל אחת. תמורת 90 סנט למנה , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם יש לכם גבינה שוויצרית, ביצים, פפריקה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 50% . מתכונים דומים: שכבות חזיר וברוקולי , שכבות ברוקולי, צ'דר ושינקין , ושכבות פח מאפינס חזיר וברוקולי .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את הברוקולי, הבשר והגבינה; למרוח חצי לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. מסדרים מעל פרוסות לחם. מכסים בשארית תערובת הברוקולי. בקערה גדולה מערבבים את הביצים, החלב, הבצל, החרדל ורוטב הפלפל החריף.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים על תערובת הברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
3
מפזרים פפריקה. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
4
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
5
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.