שכבות תרד בייקון
שכבת תרד בייקון נמשכת כשעה ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 497 קלוריות, 31 גרם חלבון ו-30 גרם שומן למנה. תמורת 1.51$ למנה, המתכון הזה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם חלב, מלח, אבקת בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 59%. שכבות תרד, שכבות תרד ושכבות פטה תרד דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת גדולה מטגנים פטריות ובצל בשמן עד לריכוך.
מניחים מחצית מקוביות הלחם ו-1/2 כוס גבינה שוויצרית בתבנית 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
שכבה עם בייקון, גבינת צ'דר, תערובת פטריות, תרד וקוביות גבינה שוויצרית ולחם שנותרה.
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, החלב והתבלינים.
יוצקים על תבשיל. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 45-55 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי (מכסים ברפיון בנייר כסף אם החלק העליון משחים מהר מדי).
מניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.