קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות22
מגזין

שכבות תרד בייקון

שכבות תרד בייקון
שכבת תרד בייקון נמשכת כשעה ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 497 קלוריות, 31 גרם חלבון ו-30 גרם שומן למנה. תמורת 1.51$ למנה, המתכון הזה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם חלב, מלח, אבקת בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 59%. שכבות תרד, שכבות תרד ושכבות פטה תרד דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
במחבת גדולה מטגנים פטריות ובצל בשמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2
מניחים מחצית מקוביות הלחם ו-1/2 כוס גבינה שוויצרית בתבנית 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
3
שכבה עם בייקון, גבינת צ'דר, תערובת פטריות, תרד וקוביות גבינה שוויצרית ולחם שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
4
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, החלב והתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
5
יוצקים על תבשיל. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
6
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
7
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 45-55 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי (מכסים ברפיון בנייר כסף אם החלק העליון משחים מהר מדי).
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.