קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות22
מגזין

שכבות תרד בייקון

שכבות תרד בייקון
שכבת תרד בייקון נמשכת כשעה ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 497 קלוריות, 31 גרם חלבון ו-30 גרם שומן למנה. תמורת 1.51$ למנה, המתכון הזה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם חלב, מלח, אבקת בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 59%. שכבות תרד, שכבות תרד ושכבות פטה תרד דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
במחבת גדולה מטגנים פטריות ובצל בשמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים מחצית מקוביות הלחם ו-1/2 כוס גבינה שוויצרית בתבנית 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
שכבה עם בייקון, גבינת צ'דר, תערובת פטריות, תרד וקוביות גבינה שוויצרית ולחם שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, החלב והתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים על תבשיל. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
6
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
7
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 45-55 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי (מכסים ברפיון בנייר כסף אם החלק העליון משחים מהר מדי).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.