קושימומחה
מוכן ב1 ש, 39 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

שכבת ארטישוק וגבינת עיזים

שכבת ארטישוק וגבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק גבינת עיזים סטרטן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם גבינת פרמזן-רג'יאנו, פלפל, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -39 דקות. מתכונים דומים: שכבות גבינת עיזים וארטישוק, שכבת ארטישוק וגבינת עיזים, ו ארטישוק חזיר וגבינת עיזים Strata.

הוראות

1
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
2
מוסיפים שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים שאלוט, ומבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים לבבות ארטישוק ושום; לבשל במשך 8 דקות או עד לבבות ארטישוק מתחילים חום, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהחום, ומערבבים herbes de Provence. מגניב 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים חלב, פלפל שחור, מלח וביצים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים פרמזן-רג ' יאנו גבינה ולחם; לזרוק בעדינות לשלב. מערבבים בתערובת ארטישוק, ולתת לעמוד במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מחממים תנור ל-37
8
כפית חצי תערובת לחם לתוך זכוכית מרובעת 8 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
9
מפזרים חצי גבינת עיזים, העליון עם תערובת הלחם הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
10
מפזרים מחצית הנותרים של גבינת עיזים מעל.
מרכיבים שתצטרך
11
אופים ב 375 במשך 50 דקות או עד השחמה תוסס.