שכבת ארטישוק וגבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק גבינת עיזים סטרטן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם גבינת פרמזן-רג'יאנו, פלפל, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -39 דקות. מתכונים דומים: שכבות גבינת עיזים וארטישוק, שכבת ארטישוק וגבינת עיזים, ו ארטישוק חזיר וגבינת עיזים Strata.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים שאלוט, ומבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים לבבות ארטישוק ושום; לבשל במשך 8 דקות או עד לבבות ארטישוק מתחילים חום, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום, ומערבבים herbes de Provence. מגניב 10 דקות.
מערבבים חלב, פלפל שחור, מלח וביצים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים פרמזן-רג ' יאנו גבינה ולחם; לזרוק בעדינות לשלב. מערבבים בתערובת ארטישוק, ולתת לעמוד במשך 20 דקות.
כפית חצי תערובת לחם לתוך זכוכית מרובעת 8 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול.
מפזרים חצי גבינת עיזים, העליון עם תערובת הלחם הנותרים.
מפזרים מחצית הנותרים של גבינת עיזים מעל.
אופים ב 375 במשך 50 דקות או עד השחמה תוסס.