שלוש עוגיות שוקולד
אם יש לכם פירורי שוקולד למחצה, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 32 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע, עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, ו עוגיות אלביס:" חמאת בוטנים "בננה בייקון עוגיות שוקולד צ' יפס.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. גריז קל אפייה גיליונות.
עם מערבל חשמלי, לנצח חמאה וקיצור במהירות בינונית עד שמנת; בהדרגה להוסיף סוכרים, פועם עד רכות.
מוסיפים ביצים ווניל, מכים היטב.
בקערה קטנה, לשלב קמח, סודה לשתייה ומלח; בהדרגה להוסיף תערובת חמאה, פועם עד מעורבב. מערבבים בשוקולד פירורים וצ ' יפס שקדים brickle. זרוק עוגיות על ידי 1/4 חופנים על 3 אינץ ' בנפרד על גבי גיליונות אפייה מוכנים.
אופים במשך 11 עד 12 דקות, או עד השחמה קלה.
בואו מגניב במשך 2 דקות על גיליונות אפייה.