שלוש ערים של עוגת גבינה ספרד
והוא יספק כ 10 מנות. אם $1.14 למנה נופל בתקציב שלך, שלוש ערים של עוגת גבינה ספרד יכול להיות נהדר ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. לכי לחנות וקחי גבינת שמנת, וניל, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו כלבים ערים תאומות, בננה שמנת חמוצה פקאן חמוציות לחם: סיפור של שתי ערים, ו ירקות קיץ (ספרד) (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך קרום פירור כפי שהורה. מחממים תנור ל 350 ° F.
מקציפים גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי עד רכות ומוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ואז וניל וסוכר, מכים במהירות נמוכה עד שכל מרכיב משולב ומגרד את הקערה בין תוספות.
שים מחבת springform עם קרום בתבנית אפייה רדודה.
יוצקים מילוי לקרום ואופים במחבת אפייה (כדי לתפוס טיפות) באמצע תנור 45 דקות, או עד העוגה מוגדר 3 סנטימטרים מקצה אבל המרכז הוא עדיין מעט מתנדנד כאשר מחבת בעדינות מזועזע.
בואו לעמוד בתבנית אפייה על מדף 5 דקות. תשאירי את התנור דולק.
מערבבים יחד שמנת חמוצה, סוכר, וניל. זרוק כפיות של ציפוי סביב קצה העוגה להפיץ בעדינות על המרכז,החלקה שווה.
אופים עוגה עם ציפוי 10 דקות.
הפעל סכין סביב קצה העליון של העוגה כדי לשחרר להתקרר לחלוטין במחבת springform על מתלה. (עוגה תמשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר.) עוגת צמרמורת, מכוסה באופן רופף, לפחות 6 שעות.
הסר צד מחבת ולהעביר עוגה לצלחת. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
עוגת גבינה שומרת, מכוסה ומקורר, 3 ימים.