שלושה תפוחים קראמבל דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 510 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם תפוחים, סוכר חום, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת פירורים תפוחים, קראמבל תפוחים, ו קראמבל תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את התפוחים ורק 1/2 של הסוכר (3 כפות) לסיר ומבשלים על אש בינונית במשך כ 10 דקות או עד שהתפוחים מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
לנקז אותם ולהניח בצד.
4
מערבבים את 3 כפות הנותרים סוכר, קמח, קינמון וחמאה בקערה. להתמזג עם קצות האצבעות שלך עד התערובת דומה פירורים גסים. תניח בצד.
מעיל את התפוחים עם מיץ לימון כף לתוך צלחת אפייה עמוקה. למעלה עם תערובת פירורים ומפזרים את הסוכר החום, ואופים עד הסוף, כ -30 דקות. כדי למזער את ניקוי התנור, ייתכן שתרצה למקם רדיד מתחת לתבנית האפייה כדי לתפוס כל נשפך. הפרי יהיה בועה ויהיה חם מאוד, כך לממש טיפול נוסף בהסרה מהתנור.