שעועית ברביקיו מבשלה איטית ובשר בקר
שעועית ברביקיו בישול איטי ובשר נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 654 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-10 דקות. גשו לסופר וקנו צלעות בקר, שעועית אפויה, רוטב ברביקיו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. , שהוא מוצק. נסו שעועית ברביקיו מבשלה איטית ובשר בקר, שעועית ברביקיו סירית איטית, ו 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי לא להיכשל בשר ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
In 3 1/2- to 4-quart slow cooker, mix onion and bacon. Top with beef.
Pour barbecue sauce over beef.
Cover; cook on Low heat setting 8 to 10 hours.
Remove beef from cooker; place on cutting board.
Cut beef into 1/2-inch pieces.
Pour juices from cooker through strainer into small bowl, reserving onion, bacon and 1/2 cup juices. Return beef, onion, bacon and 1/2 cup juices to cooker. Stir in baked beans. Increase heat setting to High. Cover; cook 40 to 50 minutes or until thoroughly heated.
יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים
Zinfandel and rosé Wine are my top picks for Barbecue. A rosé is refreshing in hot temperatures and complements sweet and spicy sauces and rubs. Zinfandel is a classic red wine choice for barbecue, especially for pork ribs and beef brisket. You could try Big Smooth Old Vine Zinfandel. Reviewers quite like it with a 4.2 out of 5 star rating and a price of about 17 dollars per bottle.
גפן גדול וחלק זינפנדל
Zinfandel חלק גדול נפתח עם ניחוחות מתפרצים של דובדבן שחור חושני, blackberry, fig, ו framboise. קוקוס קלוי, וניל טהיטי, רמזים של שמיר מעושן להרים מהכוס, כתוצאה מהזדקנות אלון אמריקאי. משיי חלק על החיך עם טעמים של בויזנברי, הפחתת רימונים דומדמניות אדומות ברכה אותך בלגימה הראשונה. על אמצע החיך, הערות טריות של קוקוס ווניל שעועית לצוף ולהשאיר אותך עם גימור מאוזן.הצמד את היין הזה עם סיכות ברביקיו האהובות עליך - אנו מציעים צלעות גב תינוק פיקנטי