שעועית טוסקנית מבושלת לאט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שעועית טוסקנית בישול איטי. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 292 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, מרווה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו הודו טוסקני מבושל איטי ושעועית, עוף טוסקני מבושל איטי ושעועית, ו סיר צלי טוסקני מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שעועית, שום, מרווה, 1 כפית. מלח ו-8 כוסות מים בבישול איטי. כיסוי; לבשל על גבוה עד שעועית מכרז, על 3 שעות ו 15 דקות.
תערובת ניקוז; להשליך שום ומרווה. מתבלים במלח ופלפל. כפית לתוך קערות; טפטוף כל חלק עם 1 כפית. שמן זית.